Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Prijs
  1. 35
    36
Merk
  1. Mr. Proper (1)
Ecologisch schoonmaakmiddel
  1. Nee (1)

Mr. Proper

Foto-tabel Lijst

1 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

1 artikel(en)

Mr. Proper: meer dan alleen een schoonmaakmiddel

Mr. Proper is een bekend merk van schoonmaakproducten voor huishoudelijke toepassingen. Het is ook bekend onder andere namen, zoals Mr. Clean, Monsieur Propre, Meister Proper en Don Limpio. Dit merk, internationaal gewaardeerd omwille van de doeltreffende formule, is sinds zijn introductie in 1958 uitgegroeid tot een toonaangevende speler op het gebied van reinigingsproducten.

Een rijke geschiedenis en een onmiskenbare mascotte

De geschiedenis van Mr. Proper begint bij zijn Amerikaanse evenknie, Mr. Clean. Het gaat om een product van Procter & Gamble, het bedrijf dat ook andere bekende merken als Ariel en Dreft bezit. Dit product werd oorspronkelijk samengesteld door Linwood Burton, een zakenman die was gespecialiseerd in scheepsreiniging. Wat begon als een echte allesreiniger groeide uit tot een uitgebreid assortiment van reinigingsproducten waar de wereld vandaag de dag nog steeds op vertrouwt.

Het gezicht van het merk, de iconische Mr. Proper, wordt vaak geassocieerd met een matroos. Volgens Procter & Gamble is het originele model van Mr. Clean dan ook een matroos uit Pensacola, Florida. Maar door zijn opvallende oorbel, gekruiste armen en magische verschijning denken sommige mensen dat hij een geest is. Zijn aanwezigheid in reclamecampagnes en commercials heeft hem tot een wereldwijd herkenbare mascotte gemaakt.

Een breed assortiment voor al uw schoonmaakbehoeften

Mr. Proper biedt niet alleen een geconcentreerde allesreiniger die snel en effectief reinigt en ontvet, maar ook een reeks andere producten die voldoen aan al uw schoonmaakbehoeften. Voorbeelden hiervan zijn de Mr. Proper Flash Propreté-sprays en de vochtige doekjes voor snelle reinigingstaken. Ook het Mr. Proper Tradition-assortiment met authentieke ingrediënten voor een diepere reiniging is hier een voorbeeld van. En laten we de speciale collecties, zoals de Mr. Proper Huiles Essentielles, niet vergeten.