Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Prijs
  1. 18
    36
Merk
  1. Mr. Muscle (3)
  2. Mr. Proper (1)
Ecologisch schoonmaakmiddel
  1. Nee (4)

Mr. Muscle

Foto-tabel Lijst

4 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

4 artikel(en)

Mr. Muscle: voor een schone, glanzende leefomgeving

Sinds de introductie in 1986 heeft Mr. Muscle zich ontwikkeld tot een van de toonaangevende merken op het gebied van reinigingsproducten. Het assortiment, dat begon met een innovatieve ovenreiniger, is in de loop der jaren uitgebreid en biedt nu oplossingen voor nagenoeg elk huishoudelijk schoonmaakprobleem.

Van innovatieve ovenreiniger naar een uiterst veelzijdig assortiment

Het begin van Mr. Muscle was gericht op het ontwikkelen van een effectieve ovenreiniger. Waar eerdere ovenreinigers vaak voor sterke, onaangename dampen zorgden en het beste resultaat leverden in een voorverwarmde oven, introduceerde Mr. Muscle een product dat zonder voorverwarming werkt. De unieke werking van de Mr. Muscle Ovenreiniger maakt het gemakkelijker om voedselresten te verwijderen. Deze aanpak heeft het merk enorm populair gemaakt.

Maar het assortiment van Mr. Muscle beperkt zich niet alleen tot de oven. Tegenwoordig vindt u Mr. Muscle-producten die geschikt zijn voor het schoonmaken van uw badkamer, keuken, toilet en vele andere oppervlakken. Denk aan de krachtige Mr. Muscle Badkamerreiniger die niet alleen effectief zeepresten en vuil verwijdert, maar ook een aangename geur achterlaat. Of aan de Mr. Muscle Power Gel Ontstopper die doordringt bij stilstaand water om hardnekkige verstoppingen te verhelpen. Met onder meer Mr. Muscle Cerafix en Mr. Muscle Staalfix bewijst dit merk dat het voor elke vervuiling en oppervlak een goede oplossing heeft.

Toepassingen van Mr. Muscle

Overal in huis biedt Mr. Muscle een passende oplossing. In de keuken kunt u vertrouwen op producten als de Mr. Muscle Keukenreiniger en de Mr. Muscle Oven Reiniger om vet en aangekoekte resten te lijf te gaan. Voor de badkamer bieden producten als de Mr. Muscle Badkamerreiniger en de Power Gel Ontstopper een uitkomst tegen kalkaanslag, zeepresten en verstoppingen. En voor het toilet zijn er specifieke producten, zoals de Mr. Muscle Toiletreiniger die zorgt voor een hygiënische en frisse toiletruimte. Kortom, voor elke ruimte in uw huis heeft Mr. Muscle een gespecialiseerde oplossing, zodat u altijd zeker bent van een schoon en stralend resultaat.