Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

MediQo-line

Foto-tabel Lijst

1-12 of 76

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Foto-tabel Lijst

1-12 of 76

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Een dispenser van MediQoline kopen bij 4UStore

Voor omgevingen waar hygiëne op het hoogste niveau een vereiste is, zijn er de dispensers van MediQoline. De dispensers van MediQoline zijn dan ook vaak terug te vinden in de medische sector, maar bijvoorbeeld ook in de voedselverwerkende industrie. Er is een ruime keuze aan dispensers van MediQoline en ze voldoen altijd aan de hoogste eisen.

De onmisbare zeepdispenser voor een hygiënische handreiniging

De universele zeepdispensers van MediQoline kunnen steeds met de elleboog worden bediend, waardoor u zeker bent van een hygiënische dosering. Tegelijkertijd zijn deze universele dispensers ook eenvoudig te reinigen. Deze zeepdispensers zijn verkrijgbaar met een korte, een lange of een extra lange bedieningsbeugel en ook qua design is er heel wat keuzevrijheid. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor witte dispensers van MediQoline, maar ook voor roestvrijstalen uitvoeringen en uitvoeringen op basis van geanodiseerd aluminium.

Ruime keuze aan producten van MediQoline

Naast de zeepdispensers van MediQoline vindt u hier natuurlijk nog heel wat andere dispensers terug. Een voorbeeld daarvan is de universele handdoekdispenser. Ten slotte gaat het, zoals we het van All Care gewoon zijn, om een totaalconcept. Dit wil zeggen dat u ook perfect een afvalbak, een afvalkorf of zelfs garagezeepdispensers van MediQoline kunt aanschaffen. Ze laten zich allen goed met elkaar combineren, maar we nodigen u zeker uit om ook onze andere benodigdheden voor het sanitair te ontdekken.