Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Mediclinics

Foto-tabel Lijst

1-12 of 76

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Foto-tabel Lijst

1-12 of 76

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Dispensers van Mediclinics kopen bij 4UStore

De dispenserlijn Mediclinics is een lijn van All Care. De Mediclinics dispenser is speciaal ontworpen voor omgevingen waar men uitermate hoge eisen stelt op het gebied van hygiëne. De Mediclinics dispenser komt daarbij in verschillende stijlen en uitvoeringen, gaande van een eenvoudig ontwerp tot ontwerpen die robuustheid uitademen. Ook een kunststof Mediclinics dispenser of een vandalismebestendige metalen variant behoren tot de mogelijkheden.

Kennismaking met de Mediclinics dispenser

Het assortiment van dit merk bestaat in de eerste plaats uit dispensers. Het gaat bijvoorbeeld om een 2- of 3-rolshouder voor toiletpapier, foamzeepdispensers, tissuedispensers, handdoekdispensers en inbouwzeeppompjes. Denk echter ook aan jumboroldispensers, poetsroldispensers en spraydispensers. Aanvullend op de Mediclinics dispenser kunt u hier ook, telkens in dezelfde stijl, hygiënebakken, afvalbakken, babyverschoontafels, haardrogers, toiletpictogrammen, spiegels en toiletborstelhouders vinden. Daarnaast doet ook de Mediclinics handendroger het heel goed. De Mediclinics handendroger is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, gaande van de Mediclinics handendroger met een drukknop tot de automatische Mediclinics handendroger. Bij dit merk rekent u met andere woorden op een heel uitgebreid assortiment en dit met de bekende kwaliteit.

Ontdek ons ruim assortiment aan dispensers

Kenmerkend aan de Mediclinics dispenser is dat het altijd heel robuust en gebruiksvriendelijk is, maar tegelijkertijd ook eenvoudig is te reinigen. Hoewel wij de dispensers van dit merk zeker aanraden, kunnen we hetzelfde ook zeggen over een aantal andere merken in ons assortiment. Daarom nodigen we u uit om hier eveneens de andere producten en andere merken te ontdekken. Op onderstaande pagina's ontdekt u er alvast meer over.

"