Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Prijs
  1. 2
    70
Merk
  1. M-safe (3)
  2. PBM Disposables (2)
Soort
  1. Handschoenen (2)
Materiaal
  1. Nitril (1)
Kleur
  1. Oranje (1)

M-Safe

Foto-tabel Lijst

5 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

5 artikel(en)

M-Safe: uw bondgenoot in persoonlijke veiligheid

M-Safe is niet zomaar een merk. Het is de belichaming van meer dan 30 jaar expertise op het gebied van persoonlijke beschermingsmiddelen. Dit merk van Majestic, een Nederlandse groothandel die is gespecialiseerd in PBM-middelen, biedt kwalitatieve beschermingsproducten tegen betaalbare prijzen.

Van adembescherming tot valbeveiliging

M-Safe biedt een uitgebreid assortiment om aan uw behoeften te voldoen. Of u nu op zoek bent naar adembescherming, zoals stofmaskers, of naar valbeveiliging, zoals ankerpunten en valstopapparaten, M-Safe heeft het. De focus ligt altijd op uw persoonlijke veiligheid én op betaalbare prijzen. Elk product wordt zorgvuldig ontworpen en geoptimaliseerd om u de best mogelijke bescherming te bieden.

Diverse sectoren rekenen op één merk

Of u nu in de staal- en metaalindustrie werkt of eerder in de offshore, de bouw of zelfs in laboratoria en de voedingsindustrie, de M-Safe producten zijn er voor u! Ze zijn breed inzetbaar en voldoen aan alle wettelijke eisen en normen. Dus of u nu veiligheidsbrillen nodig heeft om uw ogen te beschermen tegen rondvliegende deeltjes of werkhandschoenen die bestand zijn tegen hitte en snijwonden, M-Safe is altijd een goede keuze.

Wat M-Safe van de rest onderscheidt, is de combinatie van topkwaliteit en betaalbaarheid. U hoeft niet diep in de geldbuidel te tasten om uzelf, uw medewerkers of uw bezoekers de best mogelijke bescherming te bieden. En dat is precies wat M-Safe belooft: betrouwbare persoonlijke beschermingsmiddelen die niet duur hoeven te zijn.