Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Prijs
 1. 17
  107
Merk
 1. Labaz (18)
Type Schoonmaakmiddel
 1. Keukenreiniging (3)
 2. Vloerreiniging (1)
 3. Industriële reiniging (7)
 4. Desinfectiemiddelen (5)
Type Handhygiëne
 1. Desinfectiezeep (1)
Kenmerken
 1. Ongeparfumeerd (1)
 2. Antibacterieel (1)
Ecologisch schoonmaakmiddel
 1. Nee (4)

Labaz

Foto-tabel Lijst

1-12 of 18

Pagina:
 1. 1
 2. 2

Foto-tabel Lijst

1-12 of 18

Pagina:
 1. 1
 2. 2
"

Producten van Labaz Hygiëne Concepts kopen bij 4UStore

Labaz Hygiëne Concepts verkreeg in 1988 de eerste toelating voor de productie van een desinfectiemiddel. In 2012 vond er een buy-out plaats en werd Labaz Hygiëne Concepts een volwaardig bedrijf dat in Almelo is gevestigd. Labaz Hygiëne Concepts heeft het doel om een optimale hygiëne te bekomen en heeft hierbij een sterke focus op de voedselveiligheid. Hierdoor zijn de producten van Labaz Hygiëne Concepts heel geschikt voor onder andere kantines, de horeca en de voedselverwerkende industrie.

Hygiënische oplossingen voor een optimale voedselveiligheid

Labaz Hygiëne Concepts biedt oplossingen aan voor proceshygiëne, keukenhygiëne en doseertechnieken. Dit eerste doen ze onder meer door middel van de verkoop van apparatuur als doseerpompen, zeepdispensers en desinfectie-units. Wat de keukenhygiëne betreft kunt u onder andere denken aan doseerapparatuur voor vaatwasmachines. Verder heeft Labaz Hygiëne Concepts een heel uitgebreid assortiment reinigingsmiddelen, gaande van algemene reinigers tot desinfectiemiddelen, handreinigers, industriële reinigers, procesreinigers, vaatwasmiddelen en wasmiddelen. Ze komen in grootverpakkingen en zijn veelal te gebruiken in combinatie met de dispenser en doseerunits van Labaz Hygiëne Concepts.

Alle benodigdheden voor een effectieve keukenreiniging

Bij 4UStore kunt u terecht voor alle benodigdheden voor de reiniging in en rond de keuken. De producten van Labaz Hygiëne Concepts kunnen daarbij niet ontbreken, maar hetzelfde kunnen we ook zeggen van andere merken als Rovac, Tana en Ecolab. Bekijk ook zeker hun producten en ontdek hoe ze bijdragen aan een voedselveilige omgeving.

"