Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Prijs
  1. 6
    28
Merk
  1. Klok (4)
Type Schoonmaakmiddel
  1. Vaatwas (1)
Ecologisch schoonmaakmiddel
  1. Nee (3)

Klok

Foto-tabel Lijst

4 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

4 artikel(en)

Klok: het merk voor schone en duurzame reinigingsresultaten

Duurzaamheid en huidvriendelijkheid staan centraal bij Klok, het merk dat al meer dan een eeuw een vaste waarde is in de Nederlandse huishoudens. Van wasmiddelen tot reinigingsproducten, Klok biedt u producten die zowel uw huis als het milieu respecteren. De unieke formuleringen zijn zacht voor elk huidtype, waardoor ze uitermate geschikt zijn voor mensen met gevoeligheden of allergieën. Klok biedt onder meer vaatwascapsules, waspoeder, vloeibaar wasmiddel, afwasmiddel, allesreiniger en wc-reiniger aan.

Respect voor het milieu en uw gezondheid

Klok neemt haar verantwoordelijkheid voor het milieu zeer serieus. Door de jaren heen heeft het bedrijf verschillende innovaties geïntroduceerd, waaronder het eerste fosfaatvrije wasmiddel in Europa en een verantwoord waspoeder. Alle producten van Klok dragen het EU Ecolabel, een teken van hun lage milieu-impact en hoge kwaliteitsstandaarden. Dit betekent dat wanneer u voor Klok kiest, u niet alleen kiest voor een effectief product, maar ook voor een oplossing die helpt het ecosysteem te beschermen.

Speciaal geformuleerd voor de gevoelige huid

Mensen met een gevoelige huid of allergieën moeten vaak extra voorzichtig zijn met de producten die ze gebruiken. Klok begrijpt dit en heeft daarom een reeks producten ontwikkeld die geen parfums en kleurstoffen bevatten. Het gaat om twee veelvoorkomende allergenen. De producten van Klok zijn goedgekeurd door astma- en allergieorganisaties in Scandinavië en dragen het Asthma Allergy Nordic-label, wat betekent dat ze als gunstig worden beschouwd voor mensen met huidproblemen of gevoeligheden. Zo kunt u met een gerust hart uw huishouden doen, wetende dat uw huid goed beschermd is.