Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Kleenex

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

"

Papierproducten en andere producten van Kleenex kopen bij 4UStore

Kleenex is een merk van Kimberly-Clark. Het merk Kleenex is vooral bekend omwille van hun papieren zakdoekjes, maar ze bieden meer aan dan alleen tissues. Zelfs foamzeep en papieren handdoekjes behoren tot hun assortiment. Hieronder lichten we het voor u toe en hebben we het ook over de boeiende geschiedenis van het bedrijf.

Van gasmaskerfilters tot papieren zakdoekjes

Het verhaal van Kleenex gaat terug tot in de Eerste Wereldoorlog. Toen ontwikkelde Kimberly-Clark namelijk filters voor gasmaskers. Deze filters waren gebaseerd op crêpepapier. Na de Eerste Wereldoorlog nam de vraag naar gasmaskers drastisch af en heeft men dezelfde technologie gebruikt bij de productie van Kotex, een product voor vrouwenhygiëne. In de jaren die daarop volgden heeft men het crêpepapier steeds verder verfijnd en in 1924 bracht men vervolgens Kleenex op de markt. Dit was aanvankelijk een tissue die als make-upreiniger werd gepromoot. Pas op het einde van dit decennium werd het ook als alternatief voor de toen ze populaire stoffen zakdoeken verkocht.

Later werd het assortiment tissues steeds verder verfijnd. Zo kwam in 1990 Kleenex Ultra Soft op de markt, een extra zacht papieren handdoekje dat een ideaal onderdeel vormde van de schoonmaakroutine. In hetzelfde jaar werd ook Kleenex UltraBalm gelanceerd. Deze tissues bevatten een kleine hoeveelheid calendula, een stofje afkomstig van de goudsbloem dat voorkomt dat de neus pijnlijk en rood aanvoelt. In 2020 volgden ten slotte ook de verfrissende doekjes Kleenex Water Fresh en Kleenex Allergy Comfort, gemaakt voor consumenten met allergiesymptomen.

Maak kennis met de Kleenex handdoekjes

Wat velen niet weten, is dat Kleenex ook producten heeft voor de zakelijke markt. Het gaat onder meer om foamzeep en de Kleenex papieren handdoeken. Deze Kleenex papieren handdoeken bouwen verder op de eeuwenoude expertise van moederbedrijf Kimberly-Clark en zijn dan ook ongelofelijk zacht. Ze hebben een goede kwaliteit en zijn ook duurzaam, wat onder meer bewezen wordt door het FSC-keurmerk. U kunt deze Kleenex handdoekjes gebruiken in combinatie met de handdoekdispenser van Kimberly-Clark. Zowel de Kleenex papieren handdoekjes als deze dispenser zijn bij ons verkrijgbaar.

De webshop voor al uw papieren handdoekjes

Bij 4UStore rekent u op een heel compleet assortiment papieren handdoekjes en dit in verschillende uitvoeringen, gaande van de Z-vouw tot de C-vouw. Het gaat daarbij niet alleen om de Kleenex papieren handdoeken maar ook om handdoekjes van andere merken als Satino Black en het eigen huismerk 4UStore. Hieronder vindt u er meer informatie over.

"