Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Prijs
  1. 78
    89
Merk
  1. Kimberly-Clark (2)
Materiaal
  1. Wegwerp Poetsdoeken (1)
Verpakking
  1. Rol (1)
Type Handhygiëne
  1. Handzeep (1)

Kimberly & Clark

Foto-tabel Lijst

2 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

2 artikel(en)

"

Dispensers en andere producten van Kimberly Clark kopen bij 4UStore

Kimberly Clark is een leverancier van uiteenlopende reinigings- en hygiëneoplossingen. Deze oplossingen worden in de meest uiteenlopende sectoren gebruikt, gaande van scholen tot laboratoria. Het bedrijf belooft een hoge kwaliteit en heeft daarnaast ook aandacht voor duurzaamheid. Daarvoor ontwikkelde het samen met Kimtech een eigen programma dat de impact in elke levensfase van het product dient te reduceren. De producten van Kimberly Clark worden in ruim 175 landen verkocht en het is dan ook een grote naam die niet mocht ontbreken in ons assortiment.

Thuis in verschillende markten

Kimberly Clark verkoopt producten onder de eigen merknaam Kimberly-Clark Professional, maar heeft daarnaast ook andere bekende merken als KIMTECH, WypAll, Scott, Kleenex en HOSTESS. Het aangeboden assortiment is op deze manier heel divers. Het omvat onder meer handdoeken, toiletpapier, papieren zakdoeken, onderzoeksbankrollen, poetsdoeken, persoonlijke beschermingsmiddelen, huid- en handontsmetters en dispensers.

Het bedrijf is vooral bekend omwille van de Kimberly Clark handdoekdispenser. De Kimberly Clark handdoekdispenser is verkrijgbaar voor gevouwen handdoekjes en rolhanddoekjes en sluit perfect aan bij de handdoekjes van Kleenex en Scott. De Kimberly Clark handdoekdispenser heeft een strak ontwerp en is eenvoudig bij te vullen of te reinigen. De Kimberly Clark handdoekdispenser en andere producten van dit merk zijn te verkrijgen in onze webwinkel.

De webwinkel voor al uw dispensers

Wanneer u op zoek bent naar een handdoekdispenser is de Kimberly Clark handdoekdispenser een heel goed idee. Uiteraard kan uw sanitair ook andere dispensers gebruiken zoals zeepdispensers, poetspapierdispensers of handschoendispensers. Ook deze en andere dispensers zijn te verkrijgen in onze webwinkel. Ontdek ze op onderstaande pagina's.

"