Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Hekaplast

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

HEKAplast: uw keuze voor kwaliteitspleisters

Wanneer u op zoek bent naar betrouwbare en veelzijdige pleisters biedt HEKAplast het assortiment dat u nodig heeft. De HEKAplast-pleisters zijn speciaal ontworpen om te voldoen aan de behoeften van verschillende wonden en situaties, zodat u altijd zeker bent van de juiste bescherming. Deze pleisters mogen dan ook niet ontbreken in uw EHBO-koffer of verbandtrommel.

Verschillende soorten HEKAplast-pleisters

Van textielpleisters in verschillende vormen en maten tot speciale kinderpleisters met kleurrijke prints, HEKAplast zorgt ervoor dat u altijd de juiste pleister in huis heeft. Vooral voor gezinnen met kinderen zijn de vrolijk geprinte pleisters een uitkomst. Zo wordt een kleine verwonding al snel een stuk minder eng. Daarnaast zijn er de speciale oplossingen voor professionals in de voedingsmiddelenindustrie en de horeca, de zogeheten HEKAplast HACCP-pleister. Deze is speciaal ontworpen om snel zichtbaar en traceerbaar te zijn, dankzij de felblauwe kleur en de aluminium strip.

Voor meer gecompliceerde wonden biedt HEKAplast de eilandpleisters aan. Deze HEKAplast-pleisters zijn beschikbaar in zowel transparante als normale uitvoeringen, en komen in een uitgebreide reeks van maten. De transparante versie is bijzonder handig, omdat u de wond kunt blijven monitoren zonder de HEKAplast-pleister te verwijderen. Bovendien is deze variant waterbestendig, ideaal voor na een operatie of bij een sterk bloedende wond.

HEKAplast Fix: de veelzijdige fixatiepleister

Wanneer het gaat om het fixeren van bijvoorbeeld katheters of verbanden op beweeglijke lichaamsdelen, komt de HEKAplast Fix van pas. Deze chirurgische hechtpleister op rol is zacht, rekbaar en laat zuurstof en waterdamp door, waardoor HEKAplast Fix ook als sporttape kan dienen. De HEKAplast Fix-pleister voelt prettig aan op de huid en minimaliseert de kans op allergische reacties. Bij HEKAplast staat kwaliteit dan ook altijd voorop.