Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Greenspeed

Foto-tabel Lijst

1-12 of 30

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Foto-tabel Lijst

1-12 of 30

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
"

Microvezelproducten en reinigingsmiddelen van Greenspeed kopen bij 4UStore

Greenspeed biedt een totaalconcept aan met duurzame en gebruiksvriendelijke schoonmaakoplossingen. Al decennialang schaven ze hun producten bij om de ecologische impact tot het minimum te beperken en dit zonder aan reinigingsprestaties in te boeten. Om dit te garanderen laten ze hun producten door onafhankelijke organisaties testen. Ze zijn er helemaal gek van duurzaam schoonmaken en bieden talloze oplossingen aan die bij 4UStore te verkrijgen zijn. Onder meer de Greenspeed vlakmop en Greenspeed Lacto Des zijn bekende producten van deze producent.

Duurzaamheid zit hen in de genen

Greenspeed is vooral bekend omwille van hun innovatieve microvezelproducten zoals de Greenspeed vlakmop, maar ze bieden ook duurzame reinigingsmiddelen aan. Voor vrijwel elke ondergrond en bevuiling hebben ze een passende oplossing die efficiënt, duurzaam en gebruiksvriendelijk is. Bij de microvezelproducten van Greenspeed, zoals de Greenspeed vlakmop, splitst men zorgvuldig de microvezel voor een hoger absorberend vermogen. Hierdoor is er minder reinigingsmiddelen nodig. Bovendien hebben producten zoals de Greenspeed vlakmop of de Greenspeed glasdoek ook nog eens een langere levensduur.

Bij hun reinigingsproducten, zoals Lacto Des, kiest men dan weer voor groene chemie en natuurlijke ingrediënten. Producten zoals Lacto Des hebben een beperkte impact op het milieu en zijn biologisch afbreekbaar. Bovendien worden producten zoals Lacto Des verpakt in verpakkingen die 100% recyclebaar zijn en bestaan uit 75% suikerriet en 25% gerecycled plastic.

Microvezeldoeken online kopen bij 4UStore

Bij 4UStore kunt u terecht voor een heel breed assortiment aan microvezeldoeken. Naast microvezeldoeken van Greenspeed kunt u onder meer de microvezeldoeken van Vileda of van diverse huismerken kopen. Op onderstaande pagina's leest u meer over deze en andere microvezeldoeken en maakt u kennis met ons uitgebreide assortiment.

"