Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Green Care

Foto-tabel Lijst

1-12 of 65

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Foto-tabel Lijst

1-12 of 65

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
"

De duurzame producten van Green Care kopen bij 4Ustore

Tana Green Care Professional is een merk van Werner & Mertz Professional. Met Tana Green Care Professional focust het op de meest hoogstaande schoonmaakprestaties zonder aan de duurzaamheid te raken. Het Duitse moederbedrijf Werner & Mertz Professional werd meer dan anderhalve eeuw geleden opgericht en focuste altijd al op duurzaamheid, het behoud van de biodiversiteit en de bescherming van natuurlijke bronnen.

De duurzame keuze voor Tana Green Care Professional

Bij Tana Green Care Professional kiest u voor duurzame schoonmaakmiddelen. Niet voor niets was Tana Green Care Professional het eerste uitgebreide assortiment reinigingsproducten ter wereld dat het Cradle to Cradle Gold-certificaat behaalde. Dit wil zeggen dat Tana Green Care Professional kiest voor natuurlijke grondstoffen die biologisch afbreekbaar zijn en niet schadelijk zijn voor het waterleven. Desondanks kan zelfs Tana Green Care Professional niet altijd zonder aanvullende technische voedingsstoffen, maar dan wordt steeds gekozen voor recyclebare of gerecyclede producten. Hierdoor etaleert Tana Green Care Professional zich als pionier op het gebied van de integrale duurzaamheid.

Het assortiment van Tana Green Care Professional

Tana Green Care Professional biedt oplossingen aan voor het reinigen van gebouwen, keukens en de industrie, maar ook voor persoonlijke hygiëne en de linnenwas. Denk bij de eerste groep vooral aan glasreinigers, luchtverfrissers, tapijtreinigers en onderhoudsmiddelen voor het sanitair. Bij keukenreiniging gaat het onder meer om handafwasmiddelen, ontvetters, ontkalkers en spoelmiddelen. Voor de industrie gaat het dan weer om intensieve reinigers en ontvetters en bij de linnenwas om wasverzachters, voorontvlekkers en sekwestreermiddelen. Wat de persoonlijke hygiëne betreft, rekent u op de (vloeibare) waslotions van Tana Green Care Professional. Ten slotte kunt u bij Tana Green Care Professional nog heel wat accessoires verkrijgen, zoals doseerhulpen en dispensers.

Maak samen met 4UStore de duurzame keuze

Tana Green Care Professional is een uitstekende keuze voor wie een optimale duurzaamheid wil bekomen zonder aan reinigingsprestaties in te boeten. Bij 4UStore beschikken we over heel wat ecologisch verantwoorde producten, bewezen door allerlei keurmerken. Naast de eerder aangehaalde producten raden we dan ook aan om een kijkje te nemen op onderstaande pagina's.

"