Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Gojo

Foto-tabel Lijst

1-12 of 13

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Foto-tabel Lijst

1-12 of 13

Pagina:
  1. 1
  2. 2
"

De producten van GOJO kopen bij 4UStore

GOJO is een producent van handreinigingsmiddelen en schoonmaakmiddelen. Ze focussen op een heel divers doelpubliek en hebben ook uitstekende oplossingen voor de industrie. Een bekend product is GOJO Purell, een handreinigingsmiddel dat in diverse uitvoeringen komt. Zo kunt u de ontsmettende handgel GOJO Purell kopen in kleine flacons, maar is GOJO Purell ook verkrijgbaar als navulverpakking voor de Purell-zeepdispenser. Verder komt het ook in andere uitvoeringen, zoals bacteriedodende doekjes, zeeppompjes en zijn er eveneens desinfectiezuilen verkrijgbaar.

Het verhaal achter GOJO

De geschiedenis van GOJO start in het Ohio van de Tweede Wereldoorlog, niet veel later werd het bedrijf opgericht. Tijdens die periode was ene Goldie Lippman opzichter in een van de vele lokale rubberfabrieken die werden ingeschakeld voor de oorlogsinspanningen. Veel van de arbeiders merkten er dat het moeilijk was om hun handen schoon te maken. Daar hadden ze zelf iets op gevonden: ze doopten hun handen in kerosine om het grafiet en het roet te verwijderen. Het nadeel was dan weer dat deze agressieve chemicaliën de handen aantastten. Daarom gingen Goldie en haar man Jerry op zoek naar een betere oplossing. Zij werkten daarvoor samen met professor Clarence Cook van de Kent State University. Het resultaat was de allereerste handreiniger van GOJO. De arbeiders waren heel tevreden en het bedrijf groeide al snel uit tot het succesverhaal dat het intussen is geworden.

Alle producten van GOJO

Tegenwoordig biedt GOJO uiteenlopende producten aan, met een focus op een goede handhygiëne. Het assortiment bestaat voornamelijk uit handzeep, maar daarnaast kan GOJO desinfectie garanderen. Deze producten zijn telkens in uiteenlopende uitvoeringen te verkrijgen, gaande van tubes tot flessen, zeeppompjes en navulverpakkingen. Zowel gel- als schuimuitvoeringen zijn er te verkrijgen, net zoals doekjes. Naast klassieke handreinigers als GOJO Purell gaat het ook om huidverzorgers en handreinigers voor zware vervuilingen.

Tevens biedt men een compleet assortiment aan dispensers aan, bijvoorbeeld voor GOJO Purell of voor wanneer u met GOJO desinfectie van de handen wilt bekomen. Onder meer dispensers voor plaatsing aan de muur en dispensers op palen zijn er te verkrijgen. Ze verkopen ook aparte beugels, houders en muurplaten. Deze dispensers kunnen zowel manueel als automatisch werken. U merkt het: bij GOJO rekent u op een heel compleet assortiment. En alleen al daarom mag GOJO niet in onze webwinkel ontbreken.

Doeltreffend desinfecteren dankzij 4UStore

Natuurlijk kunt u met GOJO desinfectie van de handen bekomen, maar wij bieden nog allerlei andere merken aan en gaan daarbij verder dan alleen de handdesinfectie. Dit is niet onbelangrijk voor wie kwalijke virussen op afstand wil houden of een optimale hygiëne wil garanderen. Neem een kijkje op onderstaande pagina's en ontdek het aanbod.

"