Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Prijs
  1. 22
    33
Merk
  1. Elmex (2)

Elmex

Foto-tabel Lijst

2 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

2 artikel(en)

Elmex: uw partner voor een gezonde mond

Elmex is niet zomaar een merk dat tandverzorgingsproducten aanbiedt. Het is een merk dat streeft naar een optimale mondgezondheid voor iedereen, op elk moment in hun leven. Elmex zet zich in voor innovatie en samenwerking met professionals in de tandheelkunde. Hierdoor zijn hun producten niet alleen betrouwbaar en effectief, maar ook wetenschappelijk onderbouwd.

Samenwerking met professionals voor wetenschappelijke betrouwbaarheid

Elmex hecht veel waarde aan het ontwikkelen van producten in samenwerking met experts uit de tandheelkunde. Dit zorgt ervoor dat zowel de effectiviteit van de afzonderlijke ingrediënten als de voordelen van het totale product wetenschappelijk zijn bewezen. Of u nu kiest voor de Elmex Ultra Soft Tandenborstel, de Elmex Anti-Cariës Tandpasta of de gespecialiseerde producten, zoals de Elmex Sensitive Professional, u kunt erop vertrouwen dat u een product in handen heeft dat door deskundigen wordt aanbevolen en ondersteund.

Een gezonde mond in een gezond lichaam

Elmex ziet mondgezondheid niet als een afzonderlijk aspect, maar als een integraal onderdeel van onze algemene gezondheid en welzijn. Dit blijkt uit hun missie, waarbij ze de mondgezondheid in alle levensfasen willen bevorderen. Het bedrijf werkt samen met tandartsen, wetenschappers en educatieve instituten om dit doel te bereiken. Daarnaast is Elmex ook vooruitstrevend op het gebied van dierenwelzijn. Ze investeren aanzienlijk in onderzoek naar alternatieven zonder dieren.

De toewijding van Elmex aan mondgezondheid strekt zich zelfs uit tot de jongste generaties. Met hun pedagogische kit Gezonde tanden voor gelukkige kinderen streven ze ernaar kinderen vanaf jonge leeftijd te informeren over het belang van een goede mondhygiëne. Deze educatieve sets, speciaal ontworpen voor onderwijzers, bieden leerkrachten de tools en materialen die ze nodig hebben om kinderen te leren hoe ze voor hun tanden moeten zorgen.