Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Prijs
  1. 18
    39
Merk
  1. Dubro (3)
Type Schoonmaakmiddel
  1. Vaatwas (1)
Ecologisch schoonmaakmiddel
  1. Nee (2)

Dubro

Foto-tabel Lijst

3 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

3 artikel(en)

"

Ontvetters en afwasmiddelen van Dubro kopen bij 4UStore

Dubro werd in 1957 op de markt gebracht, hoewel dit toen nog gebeurde onder de merknaam Abro. Deze naam verwees naar de naam van de oprichter, Arend Broek. Abro bleek heel effectief te zijn tegen vet, maar nog niet helemaal onverslaanbaar. Daarom werd de concentratie verdubbeld en de naam gewijzigd naar Dubro, ofwel Dubbel Broek. Inmiddels is Dubro uitgegroeid tot een geliefde partner bij alle vette schoonmaakuitdagingen. Dubro zorgt voor een snelle, krachtige en effectieve werking en dit op alle oppervlakken.

Ontdek de vele producten van Dubro

Dubro heeft een heel ruime collectie aan producten voor specifieke toepassingen, zoals de Dubro Keuken Ontvetter, de 100% Hygiëne Ontvetter, Allesreiniger, Antikalk, Badkamer Reiniger en Multi Ontvetter. De Multi Ontvetter is heel doeltreffend bij diverse ontvettingstaken. U gebruikt deze ontvetter bijvoorbeeld 10% verdund om een vette afzuigkap te reinigen. Het enige wat u moet doen, is de afzuigkap er even in laten weken en het daarna nog eens goed afspoelen. Daarnaast biedt Dubro ook ontvetterdoekjes aan. Met deze handige doekjes kunt u meteen uw werkblad, apparaten of fornuis reinigen. In enkele seconden is alles opnieuw proper.

Ten slotte is er het Dubro afwasmiddel. Het Dubro afwasmiddel is een geconcentreerd afwasmiddel voor de handafwas. Ook hier heeft u de keuze tussen verschillende uitvoeringen. Het Dubro afwasmiddel Handafwas Extra Citroen en het Dubro afwasmiddel Handafwas Limoen Fris zijn bijvoorbeeld afwasmiddelen die heel krachtig zijn tegen vet.

Maak komaf met vet en vuil

Er is maar weinig vervelender dan vet. Vet is niet eenvoudig te reinigen en bij gevoelige oppervlakken is het al helemaal vervelend. Ook een vette vaat levert vaak problemen op en komt niet helemaal proper uit de vaatwasmachine. Daarom bieden we bij 4UStore een brede collectie producten aan, zoals schuurmiddelen voor aangekoekt vet en schoonmaakmiddelen om een schone vaat te garanderen. Neem even een kijkje op onderstaande pagina's en lees er meteen meer over.

"