Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Prijs
 1. 10
  239
Merk
 1. Diversey (14)
 2. Van Oordt (1)
Type Schoonmaakmiddel
 1. Interieurreiniging (1)
 2. Vaatwas (5)
 3. Desinfectiemiddelen (1)
Type Handhygiëne
 1. Wet wipes (1)
Type Koffiemachine
 1. Koffiemachine-reiniging (2)
Ecologisch schoonmaakmiddel
 1. Nee (6)

Suma

Foto-tabel Lijst

1-12 of 15

Pagina:
 1. 1
 2. 2

Foto-tabel Lijst

1-12 of 15

Pagina:
 1. 1
 2. 2
"

Producten van Diversey Suma kopen bij 4UStore

De lijn Diversey Suma bestaat uit producten die in staat zijn om zelfs de zwaarste vaatvervuiling aan te pakken. Het vertrekt daarbij van de perfecte dosering, wat nu eenmaal belangrijk is voor de reinigingskwaliteit. Tegelijkertijd zorgt de perfecte dosering ervoor dat u nooit meer verbruikt dan nodig is. Speciaal hiervoor heeft Diversey Suma gebruiksvriendelijke doseersystemen ontwikkeld.

Vaatwasmiddelen van Diversey Suma

Daarnaast levert Diversey Suma ook de benodigdheden die bij deze doseersystemen horen. Denk bijvoorbeeld aan Diversey Suma Ultra Pur-Eco, een vloeibaar en chloorvrij vaatwasmiddel voor zacht water. Gelijkaardige oplossingen bieden ze ook voor middelhard en hard water aan. Verder gaat het om een brede collectie van naspoelmiddelen. Ook deze zijn er in talloze uitvoeringen, gaande van neutrale naspoelmiddelen tot schuimremmend zuur naspoelmiddel.

Duurzaam ondernemerschap

Bij Diversey dragen ze zorg voor het milieu. Daarom voldoen al hun producten, ook de producten van Diversey Suma, aan strenge toelatingseisen en hanteren ze strikte gedragslijnen bij de selectie van de grondstoffen en productieprocessen. Het bedrijf is dan ook aangesloten en gecertificeerd door AISE (Charter voor duurzame reiniging van de International Association for Soap, Detergents and Maintenance Products). Ook Diversey Suma draagt bij aan een ecologische reiniging door een perfecte dosering te garanderen en verkwisting tegen te gaan.

De webwinkel voor een schone vaat

Bij 4UStore kunt u terecht voor al uw benodigdheden om een schone vaat te bekomen. Het gaat daarbij niet alleen om de producten van Diversey Suma, maar ook om producten van andere merken en zelfs om onderhoudsproducten voor vaatwassers. Op onderstaande pagina's vindt u producten van Diversey Suma terug, maar ook van andere merken zoals Calgonit, ProGlans, Klok en Ecolab.

"