Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Prijs
  1. 2
    92
Merk
  1. Diversey (2)
  2. Softcare (1)
Type Handhygiëne
  1. Handzeep (1)
  2. Desinfectiezeep (1)
Kenmerken
  1. Ongeparfumeerd (1)

Soft Care

Foto-tabel Lijst

3 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

3 artikel(en)

"

Handreinigingsmiddelen en dispensers van Diversey Soft Care kopen

Diversey Soft Care is een productlijn met diverse dispensers en de nodige navullingen. Ze focussen op hygiënische doeltreffendheid en dit passend binnen de klantbeleving die men steeds wil garanderen. Bovendien helpen ze overdosering te voorkomen, waardoor zowel uw portemonnee als het milieu als winnaars uit het verhaal komen. Wij verkopen de verschillende producten uit deze lijn en voorzien u graag van een woordje uitleg.

Dispensers van Diversey Soft Care

Enerzijds bestaat de lijn Diversey Soft Care uit een rijke collectie aan zeepdispensers. Deze zeepdispensers zijn speciaal ontwikkeld om een goede handhygiëne te garanderen en om tegelijkertijd kruisbesmetting te voorkomen. Daarom zijn de zeepdispensers van Diversey Soft Care heel eenvoudig te reinigen en zijn ze doelgericht en met de recentste kennis en expertise ontworpen. Omdat de dispensers van Diversey Soft Care perfect doseren, helpen ze tegelijkertijd om verspilling tegen te gaan. Ten slotte hebben de dispensers van Diversey Soft Care een exclusieve uitstraling en zijn ze gegarandeerd een meerwaarde voor uw sanitair.

Handreinigingsmiddelen van Diversey Soft Care

Naast dispensers omvat de lijn Diversey Soft Care ook de nodige navullingen. Deze navullingen helpen verstoppingen te voorkomen en zijn steeds hermetisch afgesloten. Hierdoor bent u zeker van een optimale handhygiëne. De navullingen kunnen eenvoudig worden verwisseld. Een bekend product is de Diversey Soft Care Des E Spray. De Diversey Soft Care Des E Spray is een handreinigingsmiddel op basis van 71,5% ethanol en is dan ook werkzaam tegen diverse micro-organismen. Diversey Soft Care Des E Spray voldoet aan de Europese normen voor desinfectie en is ook gewoon bij ons verkrijgbaar.

De webshop voor uw dispensers en navullingen

Bij 4UStore kunt u terecht voor een brede lijn dispensers en navullingen. We rekenen hierbij op de beste producten van uiteenlopende merken en kiezen steeds voor producten met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Derhalve kan Diversey Soft Care niet ontbreken, maar hetzelfde kunnen we ook zeggen over een aantal andere merken. Hieronder ontdekt u er meer over.

"