Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Diversey

Subcategorieën

Foto-tabel Lijst

1-12 of 21

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Foto-tabel Lijst

1-12 of 21

Pagina:
  1. 1
  2. 2
"

Producten van Diversey kopen bij 4UStore

Diversey is een bedrijf dat hygiëne- en reinigingsoplossingen ontwikkelt en levert aan klanten uit diverse sectoren. Het biedt onder meer oplossingen aan voor de schoonmaaksector, de voedingssector, de horeca, gezondheidszorg, de kleinhandel en de hotelsector. Diversey focust zich dan ook op de zakelijke markt en is actief in meer dan 175 verschillende landen, waarbij het meer dan tienduizend werknemers tewerkstelt.

Van alle markten thuis

Diversey heeft een heel uitgebreid productassortiment. Het omvat onder meer keukenhygiëneproducten, producten voor de machinale vaatwas (incl. doseerapparatuur), medische reinigingsproducten, luchtverfrissers, vloerverzorgingsproducten en diverse schoonmaakmaterialen. Tevens biedt Diversey schoonmaakmachines aan en biedt Diversey een brede collectie met producten voor de persoonlijke hygiëne.

Verschillende namen, altijd dezelfde beloofde kwaliteit

De geschiedenis van Diversey gaat terug tot het jaar 1886. Het was in dat jaar dat S.C. Johnson een parketvloerbedrijf oprichtte in Wisconsin. In 1923 werd Diversey opgericht. Beide bedrijven kenden onafhankelijk van elkaar een mooie groei. Het zorgde ervoor dat Unilever Diversey overnam en de naam wijzigde naar DiverseyLever. In 2002 nam het parketvloerbedrijf Johnson Wax Professional op zijn beurt DiverseyLever over en wijzigde de naam naar JohnsonDiversey. In 2010 had men genoeg van het de naamswijzigingen en werd Diversey gewoon opnieuw Diversey.

Hoewel Diversey verschillende namen en eigenaars heeft gekend, was er altijd een constante. Men is er altijd blijven investeren in onderzoek, ontwikkeling en nog betere producten. Hun oplossingen vinden steeds een nagenoeg perfecte balans tussen hygiëne en een doeltreffende reiniging. Hun drang naar innovatie blijkt uit een aantal innovatieve producten die overal ter wereld worden geroemd, zoals de Revoflow-doseersystemen of de TASKI-schoonmaakmachines.

Het meest complete assortiment dankzij 4UStore

Naast de producten van Diversey bieden wij nog allerlei andere handige producten aan van merken als Ecolab, Tana, Rheosept en Labaz. De producten van deze merken vormen een goed alternatief voor de producten van Diversey of vullen het aanbod uitstekend aan. Hoe dan ook nodigen we uit om ook deze producten onder de loep te nemen. Op onderstaande pagina's leest u er dan ook meer over.

"