Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

DEB

Foto-tabel Lijst

1-12 of 32

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Foto-tabel Lijst

1-12 of 32

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
"

Handreinigingsmiddelen en -verzorgingsproducten van Deb kopen bij 4UStore

Deb Stoko is al jaren een toonaangevende speler op het gebied van handhygiëne en handreiniging. De producten van deze producent zijn gericht op uiteenlopende toepassingen. Zo heeft Deb Stoko bijvoorbeeld een speciale Deb foam die voldoende krachtig is voor gebruik in de automobielsector, terwijl deze handzeep tegelijkertijd ook de handen doeltreffend verzorgt. Denk ook aan de Deb foam die geschikt is voor gebruik in de voedingsindustrie. De producten van Deb Stoko worden dan ook gebruikt in uiteenlopende sectoren, gaande van de industrie tot de landbouw, de gezondheidszorg, in scholen, kantoren en in de kinderopvang. Bij 4UStore vindt u een breed assortiment aan producten van dit merk terug.

Breed assortiment voor een optimale handhygiëne

Het assortiment van Deb Stoko valt grofweg onder te verdelen in handreinigingsproducten en producten voor handhygiëne, waarbij die laatste categorie bijdraagt aan de bescherming en de verzorging van de handen. Daarnaast kunt u ook dispensers van Deb Stoko kopen, te gebruiken in combinatie met deze reinigingsproducten. Een bekend product is de Deb Instantfoam. Deb Instantfoam is een krachtig desinfectieschuim op basis van alcohol. Deb Instantfoam komt in verschillende uitvoeringen, zoals een flacon en een broekzakverpakking, maar ook in patronen die te gebruiken zijn in combinatie met een dispenser. Deze keuzevrijheid merkt u ook op bij de andere producten van dit merk.

Alles voor propere handen

Bij 4UStore vindt u alles wat u nodig heeft voor een optimale handreiniging en handhygiëne. Het gaat daarbij niet alleen om zeepproducten, maar ook om handdesinfectiemiddelen. We hebben producten voor de meest uiteenlopende sectoren, zelfs voor wanneer er met voedsel wordt gewerkt. Op onderstaande pagina's leest u meer over onze producten en hun toepassingen.

"