Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Prijs
  1. 9
    10
Merk
  1. Dammol (1)
Ecologisch schoonmaakmiddel
  1. Nee (1)

Dammol

Dammol

Foto-tabel Lijst

1 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

1 artikel(en)

Dammol: geliefd door de onberispelijke reinheid

Dammol, een merk onder de paraplu van Van Dam Bodegraven B.V., staat bekend om zijn professionele reinigingsmiddelen die zowel kwalitatief hoogwaardig als duurzaam zijn. Met meer dan 85 jaar ervaring in de productie van reinigingsmiddelen heeft Van Dam Bodegraven B.V. een stevige plaats veroverd op de Europese schoonmaakmarkt. Hun assortiment aan Dammol-producten is speciaal ontwikkeld met het oog op krachtige schoonmaakprestaties, waarbij aandacht voor milieu en duurzaamheid nooit uit het oog wordt verloren.

Toewijding aan kwaliteit en duurzaamheid in elk product

Het merk Dammol weerspiegelt de toewijding van Van Dam Bodegraven B.V. aan kwaliteit en duurzaamheid. Alle producten in de Dammol-lijn, ongeacht of het nu gaat om allesreinigers of eerder om specifieke oplossingen als ontvetters en ontkalkers, zijn ontworpen om uitzonderlijke resultaten te leveren. En dit terwijl ze voldoen aan strikte milieunormen. Dit komt niet alleen tot uiting in de effectiviteit van de producten, maar ook in de certificeringen die het bedrijf heeft verworven, waaronder ISO 9001, IFS, GMP en ISO 14001. De duurzame toewijding van Dammol zorgt ervoor dat u met dit merk niet alleen kiest voor schoon, maar ook voor groen.

Een veelzijdig assortiment voor alle reinigingsbehoeften

Dammol begrijpt dat elke reinigingstaak specifieke eisen heeft. Daarom biedt hun assortiment een breed scala aan producten, allemaal ontworpen voor professioneel gebruik. Bent u op zoek naar een effectieve allesreiniger die alle waterbestendige oppervlakken aankan? Dammol heeft het! Heeft u een krachtige ontvetter nodig die klaar is voor gebruik en die moeiteloos vet verwijdert? Dammol biedt het aan! Het assortiment gaat werkelijk van sanitairontkalkers die kalkaanslag voorkomen en een frisse geur achterlaten tot vloerreinigers die geschikt zijn voor verschillende vloertypes, waaronder marmer en natuursteen. Bovendien zijn deze producten van Dammol niet alleen effectief, maar ook aantrekkelijk geprijsd en direct leverbaar.