Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Prijs
 1. 3
  3380
Merk
 1. Cleanfix (55)
Type schoonmaakmateriaal
 1. Stofzuiger (13)

Cleanfix

Foto-tabel Lijst

1-12 of 55

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Foto-tabel Lijst

1-12 of 55

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
"

Machines en onderdelen van Cleanfix kopen bij 4UStore

Cleanfix is in 1976 gestart met de productie van tapijtreinigingsmachines. Aanvankelijk gebeurde dat nog onder de naam Spirotech. Na verloop van tijd werden ook andere reinigingsmachines, waaronder de bekende Cleanfix schrobmachine, aan het assortiment toegevoegd. In 1995 is de naam vervolgens naar Cleanfix Reinigungssysteme aangepast. Het bedrijf is gevestigd in het Zwitserse Uzwil. Niet voor niets luidt de leuze van Cleanfix 'Swiss Made Quality'.

De garantie op Zwitserse kwaliteit

Swiss Made Quality is niet zomaar een motto. De Zwitserse kwaliteit laat zich vertalen in niet minder dan vijf jaar garantie op alle rotatiegietdelen. Machines zoals de Cleanfix schrobmachine worden al jaren gebruikt in professionele omgevingen en we kunnen dan ook verwijzen naar hun talloze tevreden klanten. Bovendien kunt u ook rekenen op de vele extraatjes zoals het Service Plan dat door Cleanfix Benelux B.V., een dochteronderneming van het Zwitserse bedrijf, wordt aangeboden. Dit kan ook wanneer u uw Cleanfix schrobmachine online hebt gekocht in onze webwinkel. Bij 4UStore kunt u onder meer de Cleanfix schrobmachine kopen, maar ook andere machines van dit bedrijf. Denk onder meer aan hun eenschijfsmachine of hun stofzuiger. Daarnaast verkopen wij de benodigde accessoires en onderdelen, zoals vet- en oliebestendige zuigrubbers, vloerpads, zuigslangen, vliesstofzakken, filters enzovoort.

De webwinkel voor uw schoonmaakmachines

Bij 4UStore kunt u niet alleen terecht voor schoonmaakmiddelen en schoonmaakmaterialen, maar ook voor talloze schoonmaakmachines. Deze schoonmaakmachines voldoen aan de hoogste eisen en bevatten vaak verwisselbare onderdelen om een maximale levensduur te garanderen. Meer over de schoonmaakmachines van Cleanfix en andere merken leest u op onderstaande pagina's.

"