Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Prijs
  1. 17
    74
Merk
  1. Bulkysoft (1)
  2. MTS Euro Products (1)

Bulkysoft

Foto-tabel Lijst

2 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

2 artikel(en)

"

Producten van BulkySoft kopen bij 4UStore

BulkySoft biedt een van de ruimste hygiëne-assortimenten voor de professionele markt aan. De producten van BulkySoft worden gebruikt in de horeca, in de zorgsector en in sanitaire omgevingen. Het gaat dan ook om een heel breed assortiment dat we graag voor u toelichten. Weet alvast dat al deze producten een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding hebben en een uitstekende hygiëne helpen te garanderen.

Maak kennis met het assortiment van BulkySoft

Voor sanitaire omgevingen heeft BulkySoft onder meer dispensers en handdoekrollen. Daarnaast levert het onderzoeksbankrollen en gezichtstissue voor de medische sector. Voor op de werkplaats zijn er onder meer de poetsrollen, de keukenrollen en de industriepapierdispensers. Ten slotte heeft BulkySoft een van de meest uitgebreide assortimenten met papieren servetten en tafelkleden. Deze papieren servetten zijn in talloze uitvoeringen, lagen en kleuren te verkrijgen en worden aangevuld door bijpassende producten zoals servetdispensers en bestekzakjes. Deze producten van BulkySoft voldoen aan de hoogste eisen en dragen talloze keurmerken zoals het FSC-keurmerk en het EU Ecolabel.

Alternatieven voor de hoogwaardige producten van BulkySoft

De producten van BulkySoft blinken uit op het gebied van milieuvriendelijkheid. Ze hebben een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding die wordt bewezen door de vele onafhankelijke certificaten. Tegelijkertijd helpen de dispensers van BulkySoft een lager verbruik te garanderen en zijn ze speciaal ontworpen voor een absolute hygiëne. Het hoeft dan ook niet te verbazen dat u de producten van BulkySoft in deze webwinkel kunt aanschaffen. Dit doet echter geen afbreuk aan de andere dispensers die u bij ons kunt kopen. Ook zij voldoen namelijk aan de hoge eisen die wij aan al onze producten stellen. Hieronder maakt u kennis met deze alternatieven.

"