Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Prijs
  1. 16
    51
Merk
  1. Brise (2)
  2. Glade (3)

Brise

Foto-tabel Lijst

5 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

5 artikel(en)

"

De Glade by Brise luchtverfrisser kopen bij 4Ustore

Brise is een merknaam van SC Johnson, onder meer bekend omwille van WC eend en Mr Muscle. Met de Glade by Brise luchtverfrisser biedt SC Johnson praktische oplossingen aan om een frisse geur te garanderen. De Glade by Brise luchtverfrisser neemt doeltreffend onaangename geurtjes onder handen en komt in een handige spuitbus. De Glade by Brise luchtverfrisser is met uiteenlopende geuren te verkrijgen die allen hun eigen sterktes en kenmerken hebben. Deze luchtverfrissers zijn onmisbaar in het sanitair, maar vaak kunt u ze ook elders gebruiken.

Zorgvuldig samengesteld door ervaren parfumeurs

In het sanitair is de Glade luchtverfrisser Lily of the Valley een onmisbare toevoeging. Deze luchtverfrisser heeft een aangename geur die doet denken aan lelies en is heel effectief tegen onaangename toiletgeurtjes. Natuurlijk kunt u ook kiezen voor talloze varianten zoals de Glade luchtverfrisser met lavendel. Voor welke geur u ook kiest, u kunt erop vertrouwen dat de parfumeurs van SC Johnson de formule heel zorgvuldig hebben samengesteld. Het geurmateriaal van de Glade luchtverfrisser voldoet bovendien altijd aan de normen van de IFA (International Fragrance Association).

Altijd een passend geurtje

Voor lekkere geurtjes is het niet onlogisch dat u kiest voor de Glade by Brise luchtverfrisser. Toch willen we benadrukken dat we nog heel wat alternatieven voor de Glade by Brise luchtverfrisser hebben. In onze webwinkel vindt u dan ook een brede collectie aan luchtverfrissers terug. Het gaat daarbij niet alleen om luchtverfrissers in spuitbusvorm, maar ook om dispensers en hun navullingen. Naast de Glade by Brise luchtverfrisser gaat het om merken als Euro Products, Satino en Rubbermaid. Ontdek hieronder relevante producten uit ons assortiment.

"