Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Prijs
 1. 4
  103
Merk
 1. Bolsius (110)
Color
 1. Rood (2)

Bolsius

Foto-tabel Lijst

1-12 of 110

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Foto-tabel Lijst

1-12 of 110

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
"

Kaarsen en accessoires van Bolsius kopen bij 4UStore

Wanneer we het over kaarsen hebben, denken we aan Bolsius. Bolsius is dan ook een bekende Nederlandse kaarsenproducent, waarvan de historie teruggaat tot het jaar 1870. Het was aan de Kerkendijk in Schijndel dat het verhaal begon. Dit verhaal groeide al snel uit tot een groots succes, want in 1927 werd het bedrijf zelfs pauselijk hofleverancier. Bolsius heeft altijd een katholieke achtergrond gehad. Zo produceerde het bedrijf aanvankelijk nog de was waarvan pastoors en kosters zelf hun kaarsen maakten. Later maakte Bolsius de kerkkaarsen meteen voor hen. Sindsdien is er natuurlijk het een en ander gewijzigd en produceert Bolsius voornamelijk kaarsen voor professionals en voor consumenten. De hoogwaardige kwaliteit die hoge geestelijken eisten, is bij Bolsius wel nog steeds gegarandeerd.

De ideale kaarsen voor in de horeca

Bolsius kiest ervoor om kaarscollecties aan te bieden die steeds heel goed met elkaar samengaan. De kaarsen komen in verschillende stijlen en uitvoeringen, gaande van theelichtjes tot moderne klassiekers en rustieke kaarsen. Voor de professionals zijn er dan weer innovatie concepten zoals ReLight, bestaande uit stijlvolle kaarsenhouders en navullingen die telkens kunnen worden vervangen. Ook voor buiten heeft Bolsius kaarsen en speciale kaarsenhouders. Ten slotte biedt Bolsius heel wat accessoires aan, zoals kandelaars, theelichthouders, kaarsaanpassingsets en zelfs navulbare aanstekers. De kaarsen van Bolsius en de bijpassende accessoires kunt u allemaal aanschaffen bij 4UStore.

Een compleet assortiment voor horecaondernemers

Bij 4UStore kunt u terecht voor talloze benodigdheden om uw tafel netjes aan te kleden. Naast de kaarsen en kaarsenhouders van gerenommeerde merken als Bolsius bieden wij ook talloze andere nuttige toevoegingen aan. Op onderstaande pagina's ontdekt u meer over ons assortiment, de merken die wij aanbieden en onze onmisbare producten.

"