Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Prijs
  1. 3
    73
Merk
  1. Biodore (4)

Biodore

Foto-tabel Lijst

4 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

4 artikel(en)

"

De verantwoorde disposables van Biodore kopen bij 4UStore

Biodore is een merknaam van Depa, het bedrijf dat al sinds 1947 Nederlandse tafels siert. Met het merk Biodore kiest Depa ervoor om mooie producten te maken die uitsluitend natuurlijke materialen gebruiken en die tegelijkertijd een uitstekend alternatief vormen voor traditionele verpakkingen en disposables. Het assortiment van Biodore bestaat enkel uit verpakkingsproducten en disposables die de natuur in ere houden. Ze maken gebruik van materialen als suikerrietpulp, palmblad, bamboe en hout. Daarnaast biedt Biodore ook producten aan op basis van biologisch afbreekbaar plastic. Deze producten beschikken over allerlei keurmerken.

Het verantwoorde alternatief voor klassieke disposables

De producten van Biodore zijn heel geschikt voor gebruik in de horeca. Het gaat om onder meer bekers, glazen, prikkers, bestek, schalen, borden en draagtassen. De ontwerpen zijn geïnspireerd door de natuur en voldoen moeiteloos aan de eisen van de hedendaagse consumenten. Biodore is een sterk merk dat internationaal bekendheid geniet. Het is een uitstekende oplossing voor het verbod op plastic disposables. Voor vrijwel elke disposable heeft Biodore dan ook een uitstekend alternatief, zelfs voor hamburgerbakjes, drinkrietjes, soepkommen en amuselepels. Wij raden Biodore aan iedere ondernemer aan die take-awaymaaltijden aanbiedt en die de natuur belangrijk vindt.

Praktische oplossingen voor horecaondernemers

Bij Handdoekentoiletpapier.nl bieden we uiteenlopende handige toevoegingen voor de horeca aan. Naast de disposables van Biodore kunt u ook bij ons terecht voor de aankleding van uw restaurant of voor andere praktische benodigdheden. Op onderstaande pagina's leest u er meer over en ontdekt u onze andere nuttige producten.

"