Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Prijs
 1. 0
  65
Merk
 1. Betra (62)
Type schoonmaakmateriaal
 1. Bezem (1)

Betra

Foto-tabel Lijst

1-12 of 62

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Foto-tabel Lijst

1-12 of 62

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
"

Schoonmaakmaterialen van Betra kopen bij 4Ustore

Betra is een label van Van Berkel Trading B.V., al decennialang een specialist op het gebied van schildersgereedschappen en schoonmaakmaterialen. Van Berkel Trading B.V. levert niet rechtstreeks aan eindgebruikers, maar hun schoonmaakmaterialen zijn wel verkrijgbaar bij 4UStore. Betra is uitgegroeid tot een sterk merk en heeft een heel compleet assortiment aan schoonmaakmaterialen. Al sinds 1985 maakt Betra werk van de uitbreiding en de verbetering van hun assortiment. Daarvoor volgen ze de markt op de voet.

Ruime keuze aan producten van Betra

In het assortiment van Betra vinden we onder meer sprayflacons terug, maar ook afwasborstels, bierglasborstels, ruitenwissers, zeemsponzen, schoenvegers, plumeaus en andere schoonmaakbenodigdheden. Betra heeft ook een heel ruime collectie aan borstels, zoals werkborstels, radiatorborstels, hanenkamborstels en nagelborstels. Denk verder aan reinigingsdoeken, theedoeken, emmers en stofblikken. We kunnen nog even door blijven gaan, maar onthoud gewoon dat het om een zogenaamd totaalconcept gaat. Deze schoonmaakmaterialen van Betra hebben geen opvallende designs en u betaalt niet voor merkbekendheid, maar u rekent wel steeds op een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

De groene gedachte van Betra

Betra is een importeur, maar vindt dat Hollandse producten een streepje voor hebben. In Nederland wordt namelijk kwaliteit gemaakt en bovendien is de CO2-uitstoot veel lager. Op verschillende producten van Betra zult u de indicatie 'made in Holland' aantreffen. Is de groene gedachte voor u heel belangrijk? Dan zijn er nog een aantal andere merken en producten die we aan u willen voorstellen. Lees meer over de keurmerken bij 4UStore en neem een kijkje op onderstaande pagina's met verantwoorde schoonmaakmaterialen en -middelen.

"