Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Prijs
  1. 4
    27
Merk
  1. Andy (6)
Type Schoonmaakmiddel
  1. Interieurreiniging (2)
Ecologisch schoonmaakmiddel
  1. Nee (3)

Andy

Foto-tabel Lijst

6 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

6 artikel(en)

"

Andy schoonmaakmiddel kopen bij 4UStore

Het Andy schoonmaakmiddel, een merknaam van Unilever, is een krachtig schoonmaakmiddel dat bekendstaat omwille van het vriendelijke imago en de heerlijke geuren. Met het Andy schoonmaakmiddel wordt voornamelijk ingezet op de consumentenmarkt, vandaar ook dat het logo een lachend huisje is, maar natuurlijk kan het ook elders worden ingezet. Niet voor niets is er ook de Professional-lijn voor professioneel gebruik. Daarnaast hoeft u zich bij het Andy schoonmaakmiddel zeker niet te beperken tot interieurreiniging. Het Andy schoonmaakmiddel kan namelijk zowel in als rond het huis worden gebruikt.

Sinds 2019 enkel nog met natuurlijke bestanddelen

Andy allesreiniger werd in 1960 geïntroduceerd. Andy allesreiniger was de eerste vloeibare allesreiniger van zijn tijd. In 1965 werd de formule aangepast en werd er extra reinigingskracht aan toegevoegd. In 1988 werd fosfaat dan weer door soda vervangen en nadien volgden er vooral nieuwe producten zoals de gele Andy allesreiniger en de Andy allesreiniger met bleek. Voor de volgende grote wijziging, een grote metamorfose als u het ons vraagt, was het echter wachten tot 2019. Sinds 2019 is Andy allesreiniger namelijk volledig Powered by Nature. Dit wil zeggen dat Andy allesreiniger enkel nog 100% natuurlijke bestanddelen bevat.

Verkrijgbaar met vier verschillende geuren

Andy allesreiniger is een schoonmaakmiddel dat geschikt is voor vrijwel alle oppervlakken in en rond het huis. Het in 2019 vernieuwde assortiment bestaat uit vier soorten Andy schoonmaakmiddel met elk een eigen geur, maar telkens net dezelfde reinigingskracht. Aldus kunt u kiezen tussen Lotus & Acacia, Vertrouwd (de klassieke geur waar het allemaal mee begon), Pine en Lemon. Stuk voor stuk verwijderen ze vuil heel doeltreffend en zorgen ze voor een hygiënisch gevoel in huis.

Ontdek ook onze andere schoonmaakmiddelen

Hoewel het Andy schoonmaakmiddel heel wat voordelen te bieden heeft, kunnen we hetzelfde ook zeggen over andere merken zoals Ajax, Green Care of Tricel. Daarom raden we aan om de schoonmaakmiddelen en allesreinigers van andere merken ook even te bekijken. Bekijk bovendien ook zeker eens de andere schoonmaakmiddelen voor uiteenlopende toepassingen. We verwijzen u door naar onderstaande pagina's waar u alvast met deze producten kennis kunt maken.

"