Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Prijs
  1. 26
    135
Merk
  1. 3M (3)

3M

Foto-tabel Lijst

3 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

3 artikel(en)

Over het merk 3M

Al meer dan een eeuw is 3M een begrip in de wereld van innovatie en kwaliteit. Wat ooit begon als een bescheiden bedrijf in de mijnbouw en productie, heeft zich ontpopt tot een wereldwijd opererend chemieconcern. Het bedrijf biedt uiteenlopende oplossingen, gaande van de bekende Post-its tot tape en persoonlijke beschermingsmiddelen.

Een reis door de tijd: van mijnbouw tot wereldwijd chemieconcern

3M, wat oorspronkelijk de Minnesota Mining and Manufacturing Company heette, zag het levenslicht in 1902 in Saint Paul, Minnesota. Het eerste echte product van 3M was schuurpapier, maar al snel wist het bedrijf zich te onderscheiden met innovatieve producten, zoals Post-its en het bekende Scotch-plakband. Ondanks enkele uitdagingen in de beginjaren zorgden continue inzet en innovatie ervoor dat 3M zich kon vestigen als een van de toonaangevende bedrijven in de wereld. In de loop der jaren heeft 3M een breed scala aan baanbrekende producten ontwikkeld, variërend van waterbestendig schuurpapier tot de wereldberoemde Post-it.

Een veelzijdig productassortiment voor elke behoefte

3M heeft niet alleen een rijke geschiedenis, maar biedt ook een breed scala aan producten. Of u nu op zoek bent naar betrouwbare lijmen, afdichtmiddelen en plamuur of naar persoonlijke beschermingsmiddelen: 3M heeft het! Hun productlijn voor lijmen en afdichtmiddelen omvat alles van flexibele lijmen tot structurele lijmen en windbeschermingslijmen. Voor degenen die in veeleisende omgevingen werken, biedt 3M dan weer een reeks persoonlijke beschermingsmiddelen. Hierbij kunt u denken aan ademhalingsbescherming, beschermende kleding, gehoorbescherming en zelfs geavanceerde lasbescherming. Elk product getuigt van hun toewijding aan uitmuntendheid en van hun streven om aan de behoeften van hun klanten te voldoen.