Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Prijs
  1. 10
    19
Merk
  1. Blixer (1)
  2. Brise (2)
Ecologisch schoonmaakmiddel
  1. Nee (3)

Spuitbussen

Foto-tabel Lijst

3 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

3 artikel(en)

Airwick luchtverfrisser kopen bij 4UStore

Bij 4UStore kan je talloze andere luchtverfrissingsproducten verkrijgen. Het gaat bijvoorbeeld om zogenoemde Deco Spheres maar ook om spuitbussen en tabletten. Zij zijn zowel geschikt voor thuisgebruik als voor zakelijk gebruik. Deze losse luchtverfrissers komen met talloze geuren. Zo verkiest de ene luchtverfrisser lavendel terwijl de andere dan weer de zoete geur van lelies lijkt te liefkozen. Je kan deze luchtverfrissers kopen van uiteenlopende merken zoals Airwick, Brise en Tork.

De luchtverfrissers van Airwick

Bij 4UStore kan je verschillende luchtverfrissers van Airwick verkrijgen. Denk bijvoorbeeld aan de Airwick Deco Sphere die absoluut niet mag ontbreken. Het gaat om een decoratieve bol met geurvrijgave. De Airwick Deco Sphere weet zo tot acht weken lang een aangenaam parfum vrij te geven. Bovendien is de Airwick Deco Sphere helemaal regelbaar. Hiervoor hoef je enkel aan de Airwick Deco Sphere te draaien. Dit product van Airwick is gezegend met een fraaie vormgeving en sluit hierdoor uitstekend aan bij jouw interieur. Het staat zowel goed in de woning als op kantoor. Bovendien is het verkrijgbaar met uiteenlopende geuren zoals mango en lelietjes.

Uiteraard kan je bij ons ook andere luchtverfrissers van Airwick verkrijgen. Het gaat om onder andere om de spuitbussen Airwick luchtverfrisser, haar luchtverfrisser dispensers en hun navullingen. Vind je niet meteen wat je zoekt. Neem dan even contact op met onze klantendienst. Zij helpen jou immers graag verder.

Over het merk Airwick

Airwick, ook wel eens als Air wick geschreven, is een Amerikaans merk dat op de markt wordt gebracht door het bedrijf Reckitt Benckiser, dat we onder andere ook kennen van labels zoals Calgon en Clearasil. Het label Airwick bevat talloze geurproducten en kent een rijke geschiedenis dat het terugbrengt tot het jaar 1943. Naast luchtverfrissers verkoopt het ook geurolie, automatische luchtverfrisserdispensers, aerosols en zelfs de Air wick VIPoo Spray toiletverfrisser dat de nare geurtjes van jouw grote boodschap uitstekend weet te verdoezelen. Tjah, een goed humeur begint nu eenmaal met een lekkere geur. Zullen we het daarop houden? Bekijk ook onze andere toilet accessoires.