Onze andere webshops

Andere 4UStores: Handdoekentoiletpapier.nl DisposableTotaal.nl Kantinewinkel.nl Prullenbaktotaal.nl

Recent toegevoegd

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Prijs
 1. 9
  80

Navulling dispensers

Foto-tabel Lijst

1-12 of 39

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Foto-tabel Lijst

1-12 of 39

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

 Op zoek naar een passende navulling voor uw luchtverfrisser-dispenser? Of heeft u een volledig nieuwe luchtverfrisser nodig. Het is in ieder geval belangrijk dat u een weloverwogen keuze maakt. Veel mensen denken dat een luchtverfrisser enkel dient voor het maskeren van nare luchtjes, maar een luchtverfrissers is zoveel meer. Een luchtverfrissers bepaalt namelijk in een belangrijke mate de stemming van uw gasten. Dit gebeurt in de meeste gevallen overigens onbewust. het overgrote deel van de luchtverfrissers en navullingen in onze shop zijn gericht op professioneel gebruik in openbare toiletruimten of bijvoorbeeld in kleedkamers van fitnesscentra, sauna's, welness-centra of de kleedkamers van de sportvereniging. Laten we eens kijken naar de verschillende luchtverfrissers die verkrijgbaar zijn.  

Timemist luchtverfrisser navulling

Deze navulling is enkel te gebruiken in combinatie met de Timemist-dispenser. U heeft de keuze uit een grote en een kleine verpakking - 270 ml en 100 ml. Voor de Timemist luchtverfrissers zijn verschillende heerlijke geuren verkrijgbaar: Green Apple, Fresh Linnen, Adrenaline Kick, Summer Fresh en Country Garden. Voor iedere ruimte en voorkeur is een passende geur verkrijgbaar. 

Oxy-Gen luchtverfrisser navulling

De Oxy-Gen is een milieuvriendelijk alternatief voor luchtverfrissers die werken met drijfgassen, CFK's en oplosmiddelen. De Oxy-Gen werkt met behulp van een innovatieve en medische technologie. Elke dispenser is geschikt voor ruimtes tot 85 vierkante meter en een navullling gaat tot wel 60 dagen mee. Verder hebben wisselende temperaturen, vochtigheid en veranderende weersomstandigheden geen effect op de effectiviteit van de Oxy-Gen luchtverfrisser. De Oxy-Gen luchtverfrissers is niet schadelijk voor de ozonlaag en daarmee een uitstekend alternatief voor luchtverfrisser-spuitbussen. Wist u dat de Oxy-Gen tot 90% minder vluchtige, organische stoffen uitstoot. Verder zijn de navullingen volledige recyclebaar. Ze kunnen gewoon bij het plastic afval. 

Satino luchtverfrisser navullingen

De Satino luchtverfrissers werken weer met een volledig ander systeem. Ook dit zijn luchtverfrisser navullingen niet schadelijk zijn voor het milieu. Ze werken zonder batterijen en CFK's; maar met de luchtstroom. De navullingen zijn potten met gel, verkrijgbaar in de 3 heerlijke geuren. Ook als assortiment verkrijgbaar. U plaatst de potten in de dispenser en via de luchtstroom verspreidt de geur zich door de toiletruimte of kleedkamer. 

Quartz Green Air luchtverfrisser - ecologisch en milieubewuste keuze

Deze vullingen zijn absoluut niet schadelijk voor het gebruik. Ze dienen gebruikt te worden in combinatie met de Quartz luchverfrissers dispenser. De verpakkingen van de navullingen zijn volledig biologisch afbreekbaar. Verkrijgbaar in drie verschillende aangename geuren. Bent u op zoek naar een ecologisch verantwoorde luchtverfrisser dispenser en navullingen, dan is de Green Air zonder twijfel de beste keuze. 

Andere producten bij 4UStore

Buiten de navulling voor de luchtverfrissingsdispensers verkopen wij natuurlijk ook de luchtverfrisser dispensers. Ook verkopen meerdere overige producten zoals verschillende soorten luchtverfrissers. Neem ook eens een kijkje bij onze bestsellers van de luchtverfrissers!

Kunnen wij u helpen?

 • 0117-454007
 • info@handdoeken
  toiletpapier.nl
 • Klantenservice bereikbaar: ma - vrij 08:00 tot 17:00u
KiyOh

8,6 / 10

Gebaseerd op 801 beoordelingen

Esther

21 mei 2019