Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Navulling

Foto-tabel Lijst

1-12 of 40

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Foto-tabel Lijst

1-12 of 40

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Navulling luchtverfrisser kopen bij 4UStore

Zoek je een geschikte navulling voor jouw luchtverfrisser dispenser? Weet dan vooral dat een luchtverfrisser veel meer is dan een instrument voor het verdoezelen van nare geurtjes. De geur van de luchtverfrisser kan immers de stemming van jouw gasten onbewust beïnvloeden. En daarom is lang niet elke navulling even geschikt. In een kantoorruimte zal je bijvoorbeeld voor een andere navulling moeten kiezen dan in een toiletruimte. Dat is logisch. Toch? Maar heb je er al over nagedacht dat ook de paskamers in een sportwinkel compleet anders horen te ruiken dan deze in een ware fashion store? Hoe dan ook bieden wij van 4UStore uiteenlopende navullingen aan. Zo vind je steeds een passende navulling voor jouw luchtverfrisser dispenser.

TimeMist navulling luchtverfrisser kopen bij 4UStore

Bij 4UStore kan je bijvoorbeeld de TimeMist navulling kopen. Deze navulling gebruik je voor de luchtverfrisser dispenser van het gelijknamige merk TimeMist. De navulling is verkrijgbaar in een kleine (100 ml) en grote (270 ml) verpakkingseenheid. Bovendien kan je deze navulling voor de TimeMist luchtverfrisser dispenser verkrijgen met uiteenlopende geuren zoals Country Garden, Adrenaline Kick, Green Apple, Summer Fresh en Fresh Linnen. Probeer ze allemaal even uit en geniet van de frisse geuren!

Milieuvriendelijke luchtverfrisser navullingen kopen bij 4UStore

Bij 4UStore kan je ook verschillende milieuvriendelijke luchtverfrisser navullingen verkrijgen. De luchtverfrisser navulling van Oxy-Gen bevat bijvoorbeeld geen drijfgassen, oplosmiddelen en CFK’s en stoot tot 90% minder vluchtige en organische stoffen uit dan andere luchtverfrisser navullingen. De luchtverfrisser navullingen van Oxy-Gen zijn bovendien 100% recyclebaar en mogen gewoon bij het plastic afval worden gedeponeerd. Handig, dat ook.

Hiernaast kan je ook opteren voor de Satino luchtverfrisserdispenser navullingen. Zij bevatten eveneens geen CFK’s en werken zelfs zonder batterijen. De navullingen voor de Satino dispenser bestaat immers uit gel en de geur laat zich gewoon via de luchtstroom verspreiden. Het is verkrijgbaar in drie verschillende uitvoeringen.

Wil je tot slot biologisch afbreekbare luchtverfrisserdispenser navullingen kopen? Dan kies je toch gewoon voor de luchtverfrisserdispenser navullingen van het merk Quartz Green Air! Zij zijn biologisch afbreekbaar en zijn dé ecologische keuze bij uitstek. Ook zij komen, net zoals de aangehaalde Satino luchtverfrisser navullingen, in drie verschillende geuren. Een sensatie voor jouw reukorgaan. Neem dat maar van ons aan. 

Bekijk ook eens onze bestsellers van alle luchtverfrissers die wij aan bieden!