Onze andere webshops

Luchtverfrissersysteem en navulling

Subcategorieën

Foto-tabel Lijst

1-12 of 64

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Foto-tabel Lijst

1-12 of 64

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
In het sanitair van uw bedrijf mag een luchtverfrisser niet ontbreken. Het schept onmiddelijk een prettige sfeer en geeft een gevoel van frisheid bij binnenkomst in het toilet. Geen onaangename geurtjes meer. Uiteraard kunt u ook luchtverfrissers gebruiken in andere ruimtes. Luchtverfrissers dispensers zijn bij ons te bestellen in verschillende soorten en kleuren en zijn vervaardigd van variërende materialen. Er zijn onder andere luchtverfrissers verkrijgbaar speciaal ontworpen voor ziekenhuizen en zorginstellingen waar hygiëne van vitaal belang is. 

Navulbare luchtverfrissers

Men denkt vaak dat een de enige functie van een luchtverfrisser het verdrijven van nare luchtjes. Hoewel dat dit op het toilet en in de kleedkamers van fitnesscentra en sportvereniging de primaire en belangrijkste functie is van een luchtverfrisser - bepaalt een luchtverfrissers en de bijbehorende navulling voor een belangrijk deel de stemming van uw gasten en bezoekers. Kies voor een wat een zwaardere, kruidige geur of juist een hele frisse zomer- of lentegeur. U kunt de keuze dus ook laten afhangen van de seizoenen. 

Een luchtverfrisser met of zonder batterijen

In ons assortiment vindt u luchtverfrissers die werken met batterijen. Dit is over het algemeen automatisch instelbare luchtverfrissers. Deze kunt u bijvoorbeeld eens per uur laten verstuiven. Daarnaast zijn er luchtverfrissers verkrijgbaar die werken op zonne-energie. Belangrijk hier is dat u ze op een plek hangt waar voldoende licht is. Een derde soort is de luchtverfrisser die werkt via luchtstroom. De meeste van onze luchtverfrissers zijn voorzien van een sleutel. Dit raden wij aan zeker aan wanneer de luchtverfrissers in een openbare ruimte komen te hangen. 

Biologisch (afbreekbare) luchtverfrissers

U wilt een milieuvriendelijke luchtverfrisser? Kies dan voor eentje die werkt zonder batterijen of drijfgassen. We hebben een aantal verschillende varianten in ons assortiment. Zowel het materiaal waar de dispensers van zijn gemaakt evenals de luchtverfrisser-navullingen zijn volledig biologisch afbreekbaar. De vullingen zijn zoals dat mooi heet Carbon Footprint Approved. De luchtverfrissers die werken zonder batterijen of drijfgassen noemen we passieve luchtverfrissersystemen. Ze zijn van een zelfde kwaliteit als de andere systemen met het enige verschil dat ze wel ecologisch verantwoord zijn. 

Ambi Pur luchtverfrissers

Een van de bekendste luchtverfrisser-merken is zonder twijfel Ambi Pur. In de shop vindt u verschillende luchtverfrisser-startpakketten van Ambi Pur. Deze bestaan uit een dispensers en een bijbehorende navulling. De Ambi Pur luchtverfrissers zijn geschikt voor gebruik thuis of in de auto. U kunt ze natuurlijk voor professionele doeleinden gebruiken, maar wij raden dit niet aan. Voor professionele doeleinden als gebruik in openbare toiletruimten of in kleedkamers kiest u beter voor een luchtverfrisser met een grotere capaciteit. Bijvoorbeeld van Rubbermaid, Oxy-Gen, Euro Products, Air-O-Kit of Satino. Of kies voor een milieuvriendelijk alternatief van bijvoorbeeld Green Air. 

Andere producten bij 4UStore

Buiten deze handige luchtverfrisser dispensers verkopen wij natuurlijk ook navulling voor de luchtverfrisser dispensers. Deze luchtverfrissers zijn natuurlijk handig voor in het toilet. Buiten deze luchtverfrissers verkopen wij ook nog andere toilet accessoires, zoals urinoirtmatten en toiletborstels.