Onze andere webshops

Luchtverfrisser

Foto-tabel Lijst

1-12 of 79

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Foto-tabel Lijst

1-12 of 79

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Luchtverfrissers kopen bij 4UStore

Dat er niets verschrikkelijker is dan vieze geurtjes, hoeven we jou vast niet te vertellen. Vieze geurtjes leiden de aandacht af en laten een nare indruk na. Het goede nieuws is echter luchtverfrissers wonderen kunnen verrichten. Natuurlijk moet je de luchtverfrisser dispenser dan wel op de juiste plaats ophangen en een geschikte luchtverfrisser dispenser navulling kiezen.

Geen enkele luchtverfrisser is identiek

Het type luchtverfrisser dat je nodig hebt, is afhankelijk van de ruimte waarin je vieze geurtjes hoopt te counteren. In de wagen zal je bijvoorbeeld kiezen voor een luchtverfrisser dispenser voor de ontluchtingsopening van de wagen. Om geurenblindheid te voorkomen, is de keuze aan geurtjes hier over het algemeen wel veel beperkter.

Voor de sanitaire ruimte is het helemaal anders. Hier kan je bijvoorbeeld kiezen voor een automatische luchtverfrisser dispenser zoals deze uit de Qbicline. In de zorgsector is de luchtverfrisser dispenser van de Midiqoline een betere keuze, omdat deze ook voldoet aan de richtlijnen van de WIP.

Tot slot is er natuurlijk de losse luchtverfrisser. Het kan gaan om een luchtverfrisser in spuitbusformaat, zoals de Ambi Pur luchtverfrisser spray.  Ook luchtverfrissers op basis van een vochtig lont behoren tot deze categorie. Dat laatste systeem is een semiautomatisch systeem: door de opening aan te passen, zijn ze alsnog regelbaar. Een voorbeeld van zo’n semiautomatische luchtverfrisser is de Airwick DecoSphere luchtverfrisser.

Meer dan alleen luchtverfrissers

Bij 4UStore kan je niet alleen verfrissende dispensers kopen, maar ook de bijhorende geurtjes. Houd bij de keuze van een geschikt geurtje wel rekening met de specificaties van de ruimte. In een kleine ruimte zijn zachte geuren zoals Citrus en Lemon een goed idee. In een grote ruimte kunnen geuren zoals Eucalyptus dan wel weer door de beugel. Bloemige en fruitige geuren zijn hoe dan ook een aanrader voor een sanitaire omgeving. Zij doen denken aan frisheid, koelheid en netheid. Voor een warme uitstraling kies je echter beter voor houtachtige geuren. In een hotelkamer kan je zelfs kiezen voor de geur van vers linnen!

"