Onze andere webshops

Luchtverfrisser

Foto-tabel Lijst

1-12 of 73

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Foto-tabel Lijst

1-12 of 73

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Een luchtverfrisser kopen bij 4UStore

Dat er niets verschrikkelijker is dan vieze geurtjes, hoeven we u vast niet te vertellen. Vieze geurtjes leiden de aandacht af en laten een nare indruk na. Het goede nieuws is dat een luchtverfrisser wonderen kan verrichten. Natuurlijk moet u de dispenser dan wel op de juiste plaats ophangen en een geschikte navulling kiezen. Bij 4UStore kunt u terecht voor al uw luchtverfrissers, dispensers en navullingen. Ze garanderen een aangename geur waar en wanneer u het wenst. U kunt kiezen tussen uiteenlopende geurtjes en modellen, al dan niet elektrisch of automatisch. Wij lichten het assortiment voor u toe en helpen u bij het vinden van passende luchtverfrissers.

Geen enkele luchtverfrisser is identiek

Het type luchtverfrisser dat u nodig heeft, is afhankelijk van de ruimte waarin u vieze geurtjes hoopt te counteren. In de auto zult u bijvoorbeeld kiezen voor een luchtverfrisser die u op de ontluchtingsopening van de auto monteert. Om geurenblindheid te voorkomen, is de keuze van geurtjes hier over het algemeen wel veel beperkter.

Voor de sanitaire ruimte is dit helemaal anders. Hier kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een automatische luchtverfrisser zoals de Qbicline. In de zorgsector is de luchtverfrisser van de MediQoline een betere keuze omdat deze ook voldoet aan de richtlijnen van de WIP. Ook bij het kiezen van geurtjes zijn er verschillen. In de auto wilt u natuurlijk vooral een fris geurtje, maar in sanitaire ruimtes moet u ook vieze geurtjes counteren. Niet alle luchtverfrissers zijn hier even goed in.

Tot slot is er natuurlijk de losse luchtverfrisser. Het kan gaan om een luchtverfrisser in spuitbusformaat, zoals de Ambi Pur luchtverfrisser spray. Ook een luchtverfrisser op basis van een vochtig lont behoort tot deze categorie. Dit laatste systeem is een semiautomatisch systeem: door de opening aan te passen, zijn ze alsnog regelbaar. Een voorbeeld van zo’n semiautomatische luchtverfrisser is de Airwick DecoSphere luchtverfrisser. In onze webshop kunt u natuurlijk nog een aantal andere goede voorbeelden terugvinden.

Altijd een geschikt geurtje voorradig

Bij 4UStore kunt u niet alleen verfrissende dispensers kopen, maar ook de bijhorende geurtjes. Houd bij de keuze van een geschikt geurtje wel rekening met de specificaties van de ruimte. In een kleine ruimte zijn zachte geuren als citrus en lemon een goed idee. In een grote ruimte is een geur als eucalyptus dan weer heel geschikt. Bloemige en fruitige geuren zijn hoe dan ook een aanrader voor een sanitaire omgeving. Ze doen denken aan frisheid, koelheid en netheid. Voor een warme uitstraling kiest u beter voor houtachtige geuren. In een hotelkamer kunt u zelfs kiezen voor de geur van vers linnen!

Van de klassieke luchtverfrisser tot de automatische luchtverfrisser

Een klassieke luchtverfrisser komt in een spuitbusformaat. U gebruikt de luchtverfrisser wanneer het nodig is, bijvoorbeeld na een toiletbezoek. Voor drukke sanitaire omgevingen is zo'n luchtverfrisser een minder goed idee. Ze kunnen gestolen worden, iedereen moet dezelfde spuitbus aanraken en u kunt niet garanderen dat het ook daadwerkelijk wordt gebruikt. Daarom kiest u in zo'n geval beter voor een automatische luchtverfrisser.

Een automatische luchtverfrisser komt in verschillende uitvoeringen, maar zal telkens bestaan uit een dispenser en navullingen. De meest eenvoudige uitvoering maakt gebruik van geurpotjes. De geurpotjes geven continu een geur af en de automatische luchtverfrisser heeft geen stroom nodig. Een alternatief is een elektrische luchtverfrisser die navullingen op drijfgas gebruikt.

Zo'n elektrische luchtverfrisser zal gericht geur verspreiden, bijvoorbeeld telkens wanneer iemand het toilet verlaat en voorbij een sensor wandelt of na een vastgelegde periode. Een elektrische luchtverfrisser heeft in tegenstelling tot de automatische luchtverfrissers wel stroom nodig. Daarom moet u de elektrische luchtverfrisser op een stopcontact aansluiten of u kunt ook opteren voor een elektrische luchtverfrisser met (oplaadbare) batterijen. Daarnaast is er ook een nieuwe generatie op de markt: een elektrische luchtverfrisser die energie haalt uit de toiletverlichting. Hierdoor heeft u geen gedoe met batterijen, maar natuurlijk moet u de navullingen van de elektrische luchtverfrisser wel nog steeds tijdig vervangen. Zowel voor een klassieke luchtverfrisser als voor een automatische luchtverfrisser kunt u bij ons terecht.

Voorkomen is beter dan genezen

Of u nu kiest voor een automatische luchtverfrisser of voor een spuitbusvariant: wij bieden talloze oplossingen aan. Zowel dispensers als hun navullingen, net zoals spuitbussen van bijvoorbeeld Glade by Brise, zijn bij ons verkrijgbaar. U heeft daarbij de keuze tussen uiteenlopende modellen en geurtjes. Toch raden we aan om niet alleen in te zetten op de verspreiding van aangename geurtjes, maar ook op het voorkomen van vieze geurtjes. Daarom bieden wij ook andere oplossingen aan, zoals dameshygiëne-afvalbakken die geurloos afsluiten en dameshygiënezakjes. Ook geurloos afsluitende afvalbakken zijn bij ons verkrijgbaar, net zoals aangenaam geurende producten voor een grondige sanitairreiniging.

Meer dan alleen een luchtverfrisser kopen bij 4UStore

Bij 4Ustore kunt u niet alleen uw automatische luchtverfrisser kopen, maar ook alle andere benodigdheden voor een hygiënisch sanitair. Daarnaast bieden wij aangenaam geurende oplossingen voor een goede handhygiëne aan en kunt u bij ons terecht voor bijvoorbeeld een zeeppompje en handzeep. Om visuele verontreiniging te voorkomen, mogen ook passende toiletaccessoires zoals toiletborstels niet ontbreken.