Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Prijs
  1. 125
    128
Merk
  1. Simplehuman (5)
Kleur
  1. Grijs (1)

Kliko 360 liter

Foto-tabel Lijst

5 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

5 artikel(en)

Kliko 360 liter kopen bij 4UStore

Of voor een kliko 360 liter volstaat? In feite valt zo’n kliko bijna geen minicontainer meer te noemen. In deze minicontainer passen er ongeveer zeven afvalzakken en daarom zijn we er vrij zeker van dat voor een kliko 360 liter zal volstaan. Wilt u nog meer volume? Dan zult u nu eenmaal voor een bedrijfscontainer moeten kiezen.

Over de kliko 360 liter-uitvoering

De kliko 360 liter-uitvoering is de grootste minicontainer die op dit moment verkrijgbaar is. Net zoals alle minicontainers komt het met twee stevige rubberen wielen (200 mm) die het geschikt maken voor het intensievere werk, net zoals een ergonomische trekbeugel om de kliko 360 liter-uitvoering te verplaatsen. Deze minicontainer is zeer robuust en gemaakt van hoogwaardige HDPE, terwijl het ook nog eens uv-bestendig is. De voorzijde kan volledig worden opengeklapt waardoor het deponeren van afval nog eenvoudiger is. De kliko 360 liter-uitvoering is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Zo kunt u deze kliko 360 liter-uitvoering verkrijgen in de kleuren blauw, geel, grijs, groen en rood.

Andere (mini)containers kopen bij 4UStore

Denkt u dat voor uw kliko 360 liter te veel of net te weinig is? Bekijk dan zeker even onze andere minicontainers en bedrijfsafvalcontainers. Op onderstaande webpagina’s vindt u zowel grotere als kleinere uitvoeringen terug: