Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Inhoud
  1. meer dan 200 liter (5)
Prijs
  1. 81
    84
Merk
  1. V-Part (6)
Kleur
  1. Grijs (5)
Type afvalbak
  1. Container (5)
Materiaal
  1. Kunststof (5)
Deksel
  1. Klepdeksel (5)

Kliko 240 liter

Foto-tabel Lijst

6 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

6 artikel(en)

Container 240 liter kopen bij 4UStore

Of voor een container 240 liter volstaat? Wanneer u voor uw container 240 liter kiest, heeft uw container voldoende ruimte om 50% van de jaarlijkse afvalproductie van de gemiddelde Nederlander te herbergen. Heeft u een kleine onderneming of snackbar? Dan zal voor een container 240 liter heus wel volstaan, zeker als u ook nog eens netjes het afval scheidt. Bent u overtuigd dat voor uw container 240 liter zal volstaan? Dan nodigen we u uit om hierboven ons assortiment te ontdekken. Hieronder leggen we dan weer het een en ander uit. Zo vindt u snel een passende kliko 240 liter-uitvoering.

Kliko 240 liter-uitvoering kopen bij 4UStore

In de eerste plaatst vindt u bij ons de kliko 240 liter-uitvoering in een klassieke grijze kleur, voorzien van een gekleurd deksel. Deze deksels komen in herkenbare kleuren als oranje, groen, blauw, bruin, geel en rood en maken een goede afvalverwerking mogelijk. De container 240 liter-uitvoering is voorzien van stevige wielen, een ergonomische handgreep, een volledig te openen deksel en is bovendien ook nog eens uv-bestendig. De kliko 240 liter-uitvoering is dan ook perfect geschikt voor het eerder intensief gebruik.

Foliestiek exclusief container 240 liter

Daarnaast vindt u bij ons de zogenaamde Foliestiek Exclusief Container 240 liter-uitvoering. De foliestiek is speciaal gemaakt voor het inzamelen van plasticfolie en voorkomt dat de lichte folie uit de kliko 240 liter-uitvoering waait. Deze foliestiek voor groot verpakkingsafval is apart verkrijgbaar en past perfect op onze container 240 liter-uitvoering.

Andere containers kopen bij 4UStore

Denkt u dat voor uw container 240 liter niet volstaat? Dan vindt u bij 4UStore ook grotere containers en kliko’s terug. Neem een kijkje op onderstaande pagina’s en vind meteen de container die u nodig heeft.