Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Inhoud
  1. 100 -120 liter (7)
Prijs
  1. 66
    70
Merk
  1. V-Part (7)
Kleur
  1. Grijs (7)
Type afvalbak
  1. Container (7)
Materiaal
  1. Kunststof (7)
Deksel
  1. Klepdeksel (7)

Kliko 120 liter

Foto-tabel Lijst

7 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

7 artikel(en)

Kliko 120 liter kopen bij 4UStore

Een kliko is ideaal om huishoudelijk afval in op te bergen, maar is ook voor een onderneming een geschikte oplossing. De kliko biedt meer dan voldoende ruimte en dankzij de twee wieltjes kunt u de kliko eenvoudig verplaatsen. Bij 4UStore vindt u kliko’s met verschillende volumes en dit tot 360 liter. Op deze pagina vindt u ons kleinste model, de kliko van 120 liter. Of voor een kliko 120 liter volstaat? Weet dat een gemiddelde Nederlander 490 kilo afval per jaar produceert. Als u vervolgens elke week in uw kliko 120 liter afval kwijt kunt, is dat toch al heel wat!

Over onze kliko 120 liter-uitvoering

Bent u overtuigd dat voor uw kliko 120 liter volstaat? Dan bestelt u toch gewoon uw kliko 120 liter-uitvoering bij 4UStore. Bij ons vindt u verschillende modellen en dit in het grijs of blauw. Onze grijze modellen zijn verkrijgbaar met gekleurde deksels en dit in de kleuren oranje, groen, blauw, bruin, geel en rood. Niet alleen omdat uw kliko 120 liter kan herbergen maar ook dankzij die kleurcodes geeft u eenvoudiger de afvalverwerking en -scheiding vorm. Al deze kliko’s zijn voorzien van stevige wielen en een trekbeugel. Het kunststof is uv-bestendig en het deksel kan telkens volledig worden opengeklapt. Ze zijn geschikt voor intensief buitengebruik.

Is voor uw kliko 120 liter niet voldoende?

Vreest u dat voor uw kliko 120 liter niet volstaat? Bij ons kunt u meer kopen dan alleen de kliko 120 liter-uitvoering. Als u vreest dat voor uw kliko 120 liter niet volstaat, kiest u toch gewoon voor een grotere variant! Liever een bedrijfsafvalcontainer? Ook dat is geen probleem. Doorblader ons assortiment en bekijk zeker even onderstaande webpagina’s.