Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Bedrijfsafvalcontainer 770 liter

Foto-tabel Lijst

4 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

4 artikel(en)

770 liter-container voor bedrijfsafval kopen bij 4UStore

Deze bedrijfsafvalcontainers bieden voldoende ruimte om tot wel vijftien afvalzakken te deponeren en zijn hierdoor geschikt voor menig onderneming. Een 770 liter-container wordt onder andere gebruikt voor kantoorafval, afval uit magazijnen of zelfs afval uit horecagelegenheden. De rolcontainer 770-literuitvoering is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen.

Altijd een geschikte 770 liter-container verkrijgbaar

In de eerste plaats vindt u bij ons de 770 liter-container op basis van HDPE. Deze 770 liter-container is voorzien van een vlak deksel, vier ergonomische handgrepen en vier rubberen wielen waarvan twee wielen een rem hebben. Deze 770 liter-container weegt ongeveer 30 kilogram en is eenvoudig te verplaatsen. De rolcontainer 770-literuitvoering is geschikt voor buitengebruik en intensief gebruik. De 770 liter-container is verkrijgbaar in de kleuren blauw, grijs en groen. Daarnaast vindt u in deze webwinkel ook een rolcontainer 770-literuitvoering op basis van verzinkt staal. Deze 770 liter-container is nog steviger en heeft een gewicht van 111,6 kilogram. Deze 770 liter-container is uitermate geschikt voor het zwaardere werk en wordt veelvuldig gebruikt in de industriële sector.

Andere afvalcontainers

Twijfelt u of voor uw rolcontainer 770 liter wel volstaat? Neem dan zeker even een kijkje op onze andere productpagina’s waar u zowel kleinere als grotere rolcontainers vindt.