Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Prijs
  1. 376
    788
Merk
  1. Simplehuman (1)
  2. V-Part (18)
Kleur
  1. Grijs (13)

Bedrijfsafvalcontainer 1100 liter

Foto-tabel Lijst

1-12 of 19

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Foto-tabel Lijst

1-12 of 19

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Bedrijfsafvalcontainer kopen bij 4UStore

Grote bedrijven hebben grote noden en wat hun afval betreft, is dat al helemaal het geval. Speciaal voor uw zakelijk afval vindt u bij 4UStore de bedrijfsafvalcontainer. Deze 1100 liter-container heeft voldoende ruimte voor zo’n 22 afvalzakken en is in verscheidende kleuren verkrijgbaar om een optimale afvalscheiding en -verwerking mogelijk te maken.

Over de 1100 liter-container

U kunt de 1100 liter-container in twee uitvoeringen verkrijgen. Enerzijds is er de HDPE-bedrijfsafvalcontainer met vlak deksel, vier ergonomische handgrepen, vier rubberen wielen (waarvan twee met rem) en een opnametap voor de belader. Deze bedrijfsafvalcontainer weegt 49 kilogram en is geschikt voor buitengebruik en het eerder intensief gebruik. U kunt deze bedrijfsafvalcontainer verkrijgen in de kleuren grijs, rood, groen, geel, bruin en blauw. De grijze uitvoeringen zijn dan weer verkrijgbaar met talloze gekleurde deksels. Ook splitdeksels behoren tot de mogelijkheden.

Daarnaast kunt u ook een 1100 liter-container van verzinkt staal verkrijgen. De bedrijfsafvalcontainer van verzinkt staal heeft een bol deksel en is veel steviger, waardoor het voornamelijk geschikt is voor het zwaardere werken. Deze robuuste bedrijfsafvalcontainer weegt 127,2 kilogram en is eveneens geschikt voor buitengebruik.

Kleinere containers kopen bij 4UStore

Is een 1100 liter-container te groot? Dan kunt u bij 4UStore ook een kleinere bedrijfsafvalcontainer kopen. Bekijk onderstaande pagina’s voor meer informatie.