Onze andere webshops

Keuzehulp papieren vouwhanddoekjes

In ons assortiment vindt u 5 verschillende soorten papieren handdoekjes. Het verschil zit 'm in de manier waarop het papier gevouwen is. De verschillende vouw-varianten zijn: C-vouw, interfold, multifold, mini vouw en Z-vouw. Elk type handdoekpapier heeft zo zijn eigen kenmerken en specificaties. 

Z-vouw handdoekjes 

Z-vouw handdoeken zijn de meest voorkomende papieren handdoekjes. De papieren handdoekjes komen volledig uitgevouwen uit de dispenser. De vouw zorgt ervoor dat er altijd een nieuw handdoekje klaar hangt voor de volgende gebruiker. U heeft de keuze uit verschillende kwaliteiten handdoekpapier. Bij het recycled handdoekpapier is het papier ietwast grijzig van kleur. De tissue-variant bestaat voor 100% uit cellulose papier en heeft een witte uitstraling. Daarnaast heeft u de keuze uit 1 laags of 2 laags handdoekpapier in de kleuren wit, blauw en groen.

C-vouw handdoekjes

C-vouw handdoeken zijn dichtgevouwen handdoekjes welke op elkaar zijn gestapeld. De handdoekjes liggen als het ware los op elkaar. Hierdoor kan de gebruiker meerdere C-vouw handdoekjes per keer nemen uit de papierdispenser. C-vouw handdoekjes zijn te bestellen als 1-laags of 2-laags variant. 

Interfold vouwhanddoekjes

De interfold handdoeken zijn in totaal 5 maal gevouwen. De interfold handdoek heeft uitgevouwen de grootste oppervlakte van alle soorten papieren handdoekjes. Één handdoek biedt dus ruim voldoende papier om de handen te drogen. De vouw van de handdoekjes zorgt ervoor dat er altijd een nieuw handdoekje klaar hangt voor de volgende gebruiker. Interfold handoekjes zijn bij ons verkrijgbaar in de varianten 1-laags en 2-laags papier. Bij beide soorten heeft u de keuze uit 2 verschillende afmetingen van het handdoekje. In ons assortiment voeren we de afmetingen 21x32 cm en 21x42 cm.

Multifold vouwhanddoekjes

Multifold handdoeken zijn uitermate geschikt voor locaties waar de ruimte zo praktisch mogelijk benut dient te worden. De papieren handdoekjes zijn zeer smal opgevouwen waardoor de handdoekdispenser weinig ruimte in beslag neemt. De multifold handdoeken zijn verkrijgbaar in twee verschillende afmetingen: de kleinere variant heeft een afmeting van 22 cm bij 21 cm, terwijl de grotere variant een afmeting van 34cm bij 22cm heeft. Beide varianten bestaan uit 2-laags handdoekpapier. 

Mini vouwhanddoekjes

De Minivouw handdoeken zijn speciaal bedoeld voor locaties met zeer weinig ruimte voor een papieren handdoekdispenser. De multifold handdoekjes zijn enkel verkrijgbaar als 1-laagse variant. 

Heeft u nog vragen? 

Komt u er niet uit of heeft u andere vragen? Neem telefonisch contact met ons op via +31 (0)117-454007. Ook zijn we te bereiken via de chatfunctie op onze website of via mail.