Onze andere webshops

Keuzehulp luchtverfrissers

Luchtverfrissers zijn onmisbaar op het toilet en in de kleedkamers van een sportvereniging, of fitnesss of gezondheidscentrum. Maar hoe komt het toch dat men luchtverfrissers is beginnen te gebruiken? Een jaar of vijftig geleden had namelijk nog niemand van een luchtverfrisser gehoord. De energiecrisis in het begin van de jaren zeventig is hier de oorzaak van geweest. Na deze crisis werden gebouwen namelijk steeds beter geïsoleerd. Het resultaat hiervan was natuurlijk dat het energieverbruik werd verminderd, maar de betere isolatie van gebouwen zorgde er tevens voor dat de luchtcirculatie en ventilatie in gebouwen verminderde. Hiermee verminderde de luchtkwaliteit en kwamen er ook ineens nare luchtjes bovendrijven. Hier moest een oplossing voor worden gevonden en deze kwam in de vorm van luchtverfrissers. Overigens is de luchtcirculatie en ventilatie sindsdien veel verbeterd, maar de luchtverfrisser is gebleven.

Een luchtverfrisser zorgt voor positieve gevoelens

Luchtverfrissers zorgen voor een aangename geur in uw toilet of kleedkamers. Een aangename geur wekt positieve gevoelens op bij uw bezoekers en gasten. En het verdrijft stank en muffe lucht, waar men zich anders aan zou storen. Een lekkere geur is een belangrijke vereiste wil iemand zich op zijn gemak voelen in een ruimte. Dit is dan ook de reden dat men veel aandacht besteed aan de luchtkwaliteit in medische centra, winkels, horeca en gezondheidscentra.

De verschillende soorten luchtverfrissers

Er zijn een groot aantal verschillende soorten luchtverfrissers op de markt. Er wordt een onderscheid gemaakt tussen de manuele - de bekendste is zonder twijfel de luchtverfrisser in spuitbus, die u kent van de supermarkt - en de automatische. Sommige luchtverfrissers maskeren enkel de nare luchtjes, terwijl andere luchtverfrissers een stap verder gaan en de stank ook daadwerkelijk neutraliseren.

Een overzicht van de luchtverfrissers in ons assortiment

Er zijn een groot aantal verschillende soorten luchtverfrissers verkrijgbaar in onze webshop in alle soorten, designs en prijsklassen. In onze webshop vindt u onder andere automatische luchtverfrissers als Oxy-Gen en de Lumecel Microburst van Rubbermaid. Verder nog een aantal automatische design luchtverfrisser-dispensers van Plastiqline en Mediqoline, deze werken met de zogeheten Air-O-Kit-vullingen. De meeste dispensers zijn los verkrijgbaar of als set met een aantal navullingen. Verder ook Timemist en losse luchtverfrissers van onder andere Brise en en Airwick. Hoewel alle van de luchtverfrissers in onze shop uitstekende producten zijn die absoluut helpen de nare luchtjes in een ruimte te neutraliseren of te maskeren, het is van belang dat u zorgt voor een goede luchtcirculatie in een ruimte. Dit zorgt voor een frisse, aangename lucht die eventueel geaccentueerd kan worden door middel van een luchtverfrisser, maar belangrijker nog: het zorgt ook vooral voor schone lucht. Is er te weinig schone lucht aanwezig in een ruimte, dan kan men zich moeilijker concentreren en wordt men sneller moe. Probeer dan ook altijd een raam op een kier te zetten, zelfs in de winter.

Oxy-Gen luchtverfrisser

De Oxy-Gen luchtverfrissers is bezig aan stevige opmars in Nederland en dit is natuurlijk niet zonder reden. De Oxy-Gen brengt een volledig nieuwe innovatie op het gebied van luchtverfrissing. Er is geen andere luchtverfrisser momenteel op de markt die ook gebruik maakt van deze technologie. Hij werkt als volgt: de Oxy-Gen luchtverfrisser maakt gebruikt van zuivere zuurstof die nare luchtjes in een ruimte constant neutraliseert met aangename, frisse, 'exotische' luchtjes. Dankzij het gebruik van deze technologie is de Oxy-Gen tot op heden de meest milieuvriendelijke luchtverfrisser die er is. Hij heeft een continue geurcontrole van niet minder dan zestig dagen. Als u eenmaal de Oxy-Gen luchtverfrisser heeft geprobeerd, zult u nooit meer een andere willen. Nog even de belangrijkste voordelen van de Oxy-Gen luchtverfrisser op een rij:

 • Oxy-Gen werkt zonder drijfgas, dus milieuvriendelijker;
 • geen drijfgassen, oplosmiddelen of andere schadelijke stoffen;
 • grote keuze uit top kwaliteit geuren;
 • maskeert niet, maar elimineert onaangename luchtjes;
 • continue intense en aangename geurbeleving;
 • dispenser heeft een discreet, modern en stijlvolle vormgeving;
 • unieke en gepatenteerde technologie; enige op de markt momenteel;
 • keuze uit vier heerlijke geuren;
 • navullingen zijn volledig recyclebaar en kunnen gewoon in het plastic afval;
 • voorzien van Carbon Footprint certificaat
 • via natuurlijke luchtstroom
 • optimale geurbeleving
 • keuze uit drie verschillende dispenser: wit, zwart of RVS-look.

Microburst 3000 Lumecel luchtverfrisser

Ook de Micorburst 3000 Lumecel is een uiterst innovatief product. Een milieuvriendelijke luchtverfrisser die werkt zonder batterijen. Hij wordt aangedreven door een oplaadbaar energiesysteem dat werkt op zonne-energie. De Lumecel zet binnenverlichting om in energie. Dit gebeurt volgens hetzelfde principe als een zonnepaneel. Wanneer de batterij volledig is opgeladen werkt de Lumecel nog 30 dagen zonder nieuwe luchttoevoer. De herlaadbare batterij gaat even lang mee als dertig alkaline batterijen. De luchtverfrisser heeft een levensduur van minstens 15 jaar!Dit is een zeer betrouwbare luchtverfrisser die eenvoudig te installeren en te bedienen is. Met de Lumecel kiest voor een milieuvriendelijk alternatief. wist u dat er dagelijks een groot aantal lithium en alkaline batterijen op de vuilnisbelt en dat dit ontzettend schadelijk is voor het milieu. Doe hier niet aan mee en kies voor groene energie. De Lumecel is gemaakt van kunststof en verkrijgbaar in de kleuren wit en zwart. In onderstaande nog even de belangrijkste voordelen van de Microburst 3000 Lumecel luchtverfrisser op een rijtje:

 • Lumecel maakt gebruik van groene energie - binnenverlichting;
 • levensduur van minstens 15 jaar;
 • gaat even lang mee als 30 alkaline batterijen;
 • eenvoudig te installeren, programmeren en te bedienen;
 • werkt zonder batterijen en is veel beter voor het milieu;
 • verkrijgbaar wit of zwart

Air-O-Kit luchtverfrisser

Er zijn een aantal luchverfrisser-dispensers in ons assortiment die werken met de Air-O-Kit navullingen. Dit zijn onder andere de Mediqoline en Wings dispensers. Dit zijn dispensers die werken zonder batterijen, via luchtstroom. De design dispensers zijn voorzien van een aantrekkelijke en moderne vormgeving die bij vrijwel ieder interieur past. De luchtverfrissers zijn voorzien van een sleutel. De dispensers zijn geschikt voor het verfrissen van gemiddeld tien vierkante meter. De Air-O-kit navullingen zijn volledig recyclebaar en vormen geen belasting voor het milieu. Ze worden geleverd in een doos van 20 stuks. Een navulling gaat 30 dagen mee en zijn verkrijgbaar in de volgende geuren: lemon, lime, squash, grapefruit, cool stream, peach en mango. Allemaal heerlijk heerlijke frisse geuren die zorgen voor een fantastische geurbeleving. Denk erom: het gaat om het totaalplaatje; hoe het ruikt in een ruimte speelt een belangrijke rol in de totaalbeleving van uw gasten en bezoekers.

Luchtverfrissers op basis van geurpotjes

In ons assortiment zijn ook een aantal luchtverfrissers te vinden die werken via geurpotjes. Deze dienen gebruikt te worden met onze design dispensers van onder andere Plastiquline, Mediqoline en Wings. Het geurpotje plaatst u in dispenser en gaat tot dertig tot zestig dagen mee. Ook dit luchtverfrisser-systeem werkt volledig milieuvriendelijk zonder batterijen. De geurpotjes zijn verkrijgbaar in de volgende soorten: blue note, grapefruit, herb essence en komkommer-meloen. De geuren zijn gebaseerd of essentiële olie afkomstig uit vruchten en bloemen. Geen synthetische geuren. Voor meer informatie over onze luchtverfrissers graag contact opnemen met de helpdesk.