Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Suiker en melk

Foto-tabel Lijst

11 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

11 artikel(en)

Suikerklontjes en melkcups kopen bij 4UStore

Iedereen drinkt zijn koffie of thee op z’n eigen favoriete manier. Maar dat hoeven we jou waarschijnlijk niet te vertellen. Een suikerklontje en een vleugje melk of toch maar heerlijke roommelk zonder suiker? Het kan allemaal en het is allemaal overheerlijk. Om de koffie- en theebelevenis te optimaliseren, vind je bij 4UStore suiker- en melkproducten van verschillende fabrikanten. Het kan hierbij gaan om dispenserverpakkingen met telkens een apart verpakt suikerklontje, maar ook om grote verpakkingen van Completa of andere merken. Zelfs automaatsuiker is bij 4UStore gewoon verkrijgbaar.

Van klassiek suikerklontje tot handige dispenserdozen

In de eerste plaats beslaat het assortiment van 4UStore een ruim aanbod aan creamers en suiker waarmee men handmatig de koffie of thee op smaak kan brengen. Het kan gaan om grotere verpakkingen, zoals deze van Completa, waar je vervolgens maar een suikerklontje uit hoeft te nemen. Echter zijn er handige dispenserdozen van merken zoals Douwe Egberts en Cafe Auberge. Bij zo’n dispenserdoos wordt ieder suikerklontje apart verpakt. Ook creamer komt hier in portiesticks. Ze zijn ideaal voor gebruik in de horecasector. In een kantine kan je bovendien zelfbediening toestaan, met dank aan de handige dispenserdozen.

En je kan zelfs automaatsuiker kopen bij 4UStore

In kantooromgevingen lijkt het klassiek suikerklontje soms met uitsterven bedreigd. En dit niet omdat de suikerstick het suikerklontje vervangen heeft. Het heeft voornamelijk te maken met de koffieautomaat die het suikerklontje opgegeten heeft. Bijna letterlijk zelfs. Steeds meer koffieautomaten bieden immers ook een instelbare suikerdosering aan. Voor het aanvullen hiervan dien je geen klassiek suikerklontje te gebruiken, maar speciaal automaatsuiker. Bij 4UStore kan je zo’n automaatsuiker kopen. Het gaat onder andere om automaatsuiker van merken zoals Van Gilse, een bedrijf dat we net kennen omwille van z’n heerlijk suikerklontje! Helemaal weg is het suikerklontje dus ook niet helemaal.