Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Espressomachine

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Espressomachine kopen bij 4UStore

Binnen de koffiemarkt vormen espressomachines een ware niche. Dit heeft te maken met de bijzondere methode waarop de koffie wordt gezet. Een espressomachine werkt immers onder hoge druk waardoor de koffie toch een stuk sterker is dan wat we van een gewone koffiemachine gewoon zijn. Zo’n volautomatische espressomachine is over het algemeen wel voorzien van diverse keuzemogelijkheden opdat een schuimige toevoeging van koffiemelk een en ander kan milderen. In de praktijk komen we de espressomachine veelvuldig tegen in horecagelegenheden, maar ook op kantoor of in de kantine doet het het heel goed.

Welke soorten espressomachines zijn er?

In principe zijn er drie soorten espressomachines. In de eerste plaats is er de espressomachine met capsules. Hier gebruik je een voorverpakte cup en is de ruimte om een en ander in te stellen beperkt. Door van cup te wisselen, kan je andere dranken maken. Het voordeel is dat zo’n espressomachine snel en handig is. Anderzijds maken cups het over het algemeen duurder in gebruik. Een oplossing hiervoor vinden we bij de zogenoemde pistonmachine. Zo’n espressomachine werkt op basis van gemalen koffie. De meest handige variant is echter de volautomatische espressomachine. Hierbij maalt het de koffie met een enkele druk op de knop. Afhankelijk van het type volautomatische espressomachine kan je verschillende koffiebereidingen in het leven roepen.

Douwe Egberts automatische espressomachines

Bij 4UStore zetten we nadrukkelijk in op de espressomachine van Douwe Egberts. Veel heeft te maken met het strikt selectieproces waarbij wij de belangen van onze klanten op de eerste plaats zetten. De Douwe Egberts automatische espressomachine komt bij hen dan ook altijd als beste naar voren. We bieden de Douwe Egberts automatische espressomachine aan in twee varianten: met en zonder watertank. De variant met watertank functioneert ook zonder wateraansluiting, maar moet wel worden aangevuld. Is er een wateraansluiting beschikbaar? Kies dan voor het gemak van de Douwe Egberts automatische espressomachine zonder watertank.