Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Aantal gebruikers
  1. < 10 (1)
  2. 10 - 20 (1)
  3. 20 - 30 (1)
  4. 30 - 50 (1)
Prijs
  1. 3282
    3283
Merk
  1. Douwe Egberts (1)
Type Koffiemachine
  1. Promesso (1)

Promesso machines

Foto-tabel Lijst

1 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

1 artikel(en)

Promesso Douwe Egberts koffiemachine kopen bij 4UStore

De Promesso Douwe Egberts koffiemachine is een vrij jong product. Toch kon het op korte termijn al snel zijn plaats in het kantoorlandschap claimen. Niet alleen omdat de Promesso Douwe Egberts koffiemachine een geweldig design heeft, ook omwille van het eindresultaat: koffie met een fantastische smaak. De Promesso Douwe Egberts koffiemachine komt hierbij in twee varianten: een model met en zonder watertank.

Het ontwerp van de Promesso Douwe Egberts koffiemachine

Tegen het design van de Promesso Douwe Egberts koffiemachine valt maar weinig in te brengen. Meer nog: in 2016 won deze Douwe Egberts koffiemachine gewoon nog de Red Dot Design Award. Onder andere het intuïtieve touchscreen, de bijzondere vormgeving en de oneindige mogelijkheden kregen toen terecht bejubeling. De Promesso L’OR Douwe Egberts koffiemachine is geschikt voor vijf tot veertig medewerkers en gasten en biedt maar liefst 11 standaardvariaties aan, stuk voor stuk te kiezen via het eenvoudig bedienscherm.

De ultieme personalisatiemogelijkheden van de Douwe Egberts Promesso koffiemachine

Iedereen heeft natuurlijk zijn eigen voorkeuren als het op koffie aankomt. Bij Douwe Egberts weten ze dat als geen ander. Wat de L’OR Promesso Douwe Egberts koffiemachine zo bijzonder maakt, is dat het systeem dergelijke voorkeuren voor jou kan onthouden. Zo heeft iedere gebruiker zijn of haar eigen profiel waarmee men smaakvoorkeuren kan opslaan. Die smaakvoorkeuren kan je zelfs doorheen de dag laten variëren. Dat zorgt er wel voor dat deze Douwe Egberts koffiemachine er voornamelijk is voor kantooromgevingen en minder geschikt is ter gebruik in de horecasector.

De voordelen van de L’OR Promesso koffiemachine

Deze Douwe Egberts koffiemachine is compatibel met de L’OR koffie van Douwe Egberts. Op die manier geniet je van de premium kwaliteit van espressokoffie. Onder andere de L’OR Promesso classique blend is volgens experts een absolute aanrader. Toch heeft deze Douwe Egberts koffiemachine nog een aantal andere voordelen te bieden. De ultieme beleving, het bijzonder gemak en de uitzonderlijke business sense zijn daar slechts enkele voorbeelden van.

Bekijk ook onze Espressomachine of onze koffiemachine reiniging.