Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

  • 0117-454007
  • info@handdoeken
    toiletpapier.nl
  • Klantenservice bereikbaar: ma - vrij 08:00 tot 17:00u

Koffiemachines

Foto-tabel Lijst

11 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

11 artikel(en)

De Koffiemachine

Op zoek naar een goede Koffiemachine? Bekijk hier het ruime aanbod van de koffiemachine. Zoals waarschijnlijk iedereen wel weet, is een koffiemachine een huishoudelijk apparaat, waarmee koffie kan worden klaargemaakt. De hedendaagse koffiemachine, ook wel koffiezetapparaat genoemd, werkt op elektriciteit. Als je niet over een koffiezetapparaat beschikt, kun je koffie ook handmatig zetten met losse koffie en filterzakjes. Er bestaan vele soorten koffiemachines, waaronder de espressomachine, de Promesso machine en de Douwe Egberts koffiemachine. Naast verschillende uitvoeringen bestaan er nog veel meer verschillende soorten van de koffiemachine. Zo bestaat de koffiemachine met een metalen of papieren filter, de koffiemachine met koffiepads en de koffiemachine met gesloten capsules die open gebroken worden binnen in de machine. Als laatste bestaat nog de koffiemachine met verse koffiebonen, die eens in de zoveel tijd aangevuld dienen te worden met nieuwe bonen en vers water. Wij raden je aan om goed te kijken welk koffiemachine het beste bij je past! Er zijn verschillende koffiemachines te vinden in ons assortiment dus het moet lukken om een koffiemachine te vinden die voldoet aan je wensen.

 

Verzorging van de koffiemachine

Elke denkbare soort koffiemachine heeft verzorging nodig. Men dient in de gaten te houden hoe de koffiemachine functioneert en deze tijdig schoon te maken met koffiemachine reiniging. Vaak wordt hiervoor een speciaal ontkalkingsmiddel gebruikt, dat speciaal gemaakt is voor koffiemachines. Dit moet ongeveer een keer in de drie maanden gebeuren. De koffiemachine leeft langer wanneer je de koffiemachine goed behandelt en verzorgt met de middelen die ervoor bedoeld zijn. Sommige mensen ontkalken hun koffiemachine nog wel eens met schoonmaakazijn, maar dat wordt ten zeerste afgeraden. Dit bevat namelijk veel stoffen die de machine intern kunnen beschadigen. De juiste producten die hiervoor benodigd zijn, zijn ook bij ons in het assortiment te vinden. Zo verkopen wij verschillende reinigingstabletten en oplosmiddel die het aanslag op je koffieapparaat kunnen verwijderen. Dit is enorm belangrijk om dit op tijd te doen aangezien de levensduur van je koffiemachine daardoor aanzienlijk vooruit gaat.

 

Andere kantine artikelen bij 4UStore

Buiten deze handige koffieapparaten en bijbehorende koffiebonen etc. verkopen wij natuurlijk nog veel producten voor in de kantine. Denk hierbij bijvoorbeeld aan thee en overheerlijke chocolademelk. Ook deze producten natuurlijk de uitstekende kwaliteit die wij garanderen bij al onze producten. Ook wij willen natuurlijk dat de producten die u bij ons koopt een lange levensduur met zich meedragen.