Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Snelfilter koffie

Foto-tabel Lijst

9 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

9 artikel(en)

Snelfilterkoffie

Ben je op zoek naar de lekkerste snelfilterkoffie? Bekijk dan vooral het assortiment snelfilterkoffie bij handdoekentoiletpapier.nl. Je hebt al snelfilterkoffie vanaf €25,60. Met keuze uit meerdere merken die hoge kwaliteit koffie leveren, is er ook voor jou een geschikte snelfilterkoffie in ons assortiment.

Ons assortiment snelfilterkoffie

Deze categorie bevat ons assortiment snelfilterkoffies. In de volksmond wordt hieraan gerefereerd als het zogeheten ‘ouderwetse koffiezetten’. Onzin natuurlijk, aangezien in de meeste huishoudens – en in vele bedrijven - in Nederland nog gewoon filterkoffie wordt gedronken. Hier wordt door velen overigens ook de voorkeur aangegeven boven koffiepads of espressomachines. Redenen hiervoor zijn er te over: aanschaf van de machine is relatief goedkoop, evenals de koffie, maar vaak is het gewoon een kwestie van smaak. Velen zijn na de introductie van de Senseo overgestapt, maar tegenwoordig zie je juist veel mensen weer terugkeren naar traditionele filterkoffie en geef ze eens ongelijk. Een heerlijke ‘ouderwetse’ kop koffie, wie zegt daar nu nee tegen?

In ons assortiment vind je een selectie hoge kwaliteit filterkoffies van gerenommeerde merken als Douwe Egberts en Cafe Auberge in snelfilter maling of standaard filter maling. Een groter assortiment koffie, koffiemachines en toebehoren is te vinden op onze gespecialiseerde webshop Kantinewinkel.nl.

Heb je vragen over snelfilterkoffie?

Ben je op zoek naar deskundig advies over snelfilterkoffie? Neem dan snel contact met ons op! Je kut onze klantenservice bereiken door te bellen naar 0117-454007. Dit kan van maandag tot en met vrijdag tussen 8.00 en 17.00 uur. Daarnaast is het ook altijd mogelijk om je vragen te stellen via de e-mail. Ons mailadres is info@handdoekentoiletpapier.nl. Wanneer je jouw snelfilterkoffie bij ons bestelt, profiteer je van goede service. Daarnaast hoeven accounthouders geen verzendkosten te betalen wanneer zij voor meer dan €100,- excl. Btw bestellen. Zakelijke klanten hebben ook de mogelijkheid om de bestelling op rekening te betalen.