Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Prijs
  1. 49
    61
Merk
  1. Senseo (4)
Soort
  1. Koffiepads (4)

Koffiepads

Foto-tabel Lijst

4 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

4 artikel(en)

Koffiepads kopen bij 4UStore

In deze categorie vind je ons assortiment koffiepads van zowel Senseo als andere merken. De koffiepads zijn verkrijgbaar in zakken met verschillende inhouden, maar te gebruiken in iedere Senseomachine. Je vindt hier onder andere koffiepads terug van de merken Senseo Up, Twist, Viva Café, Latte Select, Latte Duo, Cappuccino Select, Original en Milk Twister. Ben je op zoek naar andere soorten pads of wil je een koffiemachine kopen? Neem dan vooral even een kijkje op Kantinewinkel.nl, waar je een nog ruimer assortiment terugvindt.

Koffiepads met verschillende smaken

Wij van 4UStore kiezen voor een breed assortiment koffiepads dat jou voldoende keuze biedt. Binnen elk merk heb je dan ook de keuze tussen verschillende koffievariëteiten, gaande van de klassieke smaakbelevenis tot extra straffe koffie. Ook bijzondere koffiepads, zoals de Senseo Mocca Gourmet koffiepads, vind je in deze webwinkel. Ten slotte vind je hier ook een ruime selectie aan decaf koffiepads, speciaal voor zij die wel willen genieten van de heerlijke koffiesmaak maar liever geen poeha maken wanneer ze op hun toetsenbord tokkelen.

Koffiepads met een ultieme smaak- en geurbeleving

In al onze koffiepads zitten koffiebonen van hoogwaardige kwaliteit. Deze koffiebonen werden perfect gebrand en gemalen. Iedere blend heeft zijn eigen apart karakter en aroma. Het brandingsproces van de bonen gebeurt volgens het zogenaamde ‘tailor made proces’. Dit houdt in dat iedere aparte blend een specifiek brandproces heeft. Dat zorgt voor een optimale smaakbeleving van de koffie en bovendien komt er, dankzij de fijne maling, meer aroma vrij tijdens het zetten. Zin gekregen in een kopje koffie? Neem snel een kijkje in ons assortiment.

Ook verkrijgbaar bij 4UStore

Voor een uitgebreidere selectie koffiepads verwijzen wij jou graag door naar onze gespecialiseerde webshop Kantinewinkel.nl. Hier vind je alles wat met koffie te maken heeft! Je vindt er onder andere: