Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Instant koffie

Foto-tabel Lijst

9 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

9 artikel(en)

Instant koffie

In deze categorie vindt u ons instant koffie assortiment. Instant koffie wordt ook vriesdroog- of oploskoffie genoemd. Dit alternatief is uitermate geschikt voor bedrijven waar weinig koffie wordt gedronken. Met instant koffie bent u wel in de gelegenheid uw gasten een lekker kopje koffie aan te bieden zonder direct te hoeven investeren in een dure koffiemachine. Daarnaast is de instant koffie goed langere tijd te bewaren.

Instant koffie: een uitstekend alternatief

Instant koffie is een prima alternatief voor snelfilter koffie. Het is lang houdbaar, smaakt uitstekend en is in vele varianten verkrijgbaar. Om deze redenen worden jaarlijks wereldwijd miljoenen kopjes instantkoffie gedronken. Bekijk snel ons assortiment instant koffie. U vindt bij ons al instant koffie vanaf €9,85. U heeft bij handdoekentoiletpapier.nl keuze uit instant koffie van gerenommeerde merken als Douwe Egberts en Cafe Auberge. De instantkoffie kan zowel in warm water, als in koud water worden opgelost. Wanneer u de instant koffie in koud water oplost, is het ideaal te gebruiken voor het maken van bijvoorbeeld frapppées. De instant koffie wordt gemaakt door geconcentreerde koffie te vriesdrogen bij een temperatuur van -40°C of door het water uit de koffie te onttrekken door deze te sproeidrogen in hete lucht.

Voor een uitgebreidere selectie instant koffie verwijzen wij u graag naar Kantinewinkel.nl, een van onze andere webshops. Kantinewinkel.nl is gespecialiseerd in kantine-, keuken- en andere facilitaire producten. Ook vindt u hier een groot assortiment koffiemachines en toebehoren. Dit alles tegen zeer scherpe prijzen. Mocht u vragen hebben, neem dan snel contact met ons op! Dit kunt u doen door op werkdagen tussen 8.00 uur en 17.00 uur te bellen naar 0117-454007 of een e-mail te sturen naar info@handdoekentoiletpapier.nl. Onze medewerkers zullen u zo spoedig mogelijk van een antwoord voorzien. Denkt u dat uw vraag vaker gesteld wordt? Bekijk dan vooral ook eens onze veelgestelde vragen!