Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Prijs
  1. 51
    156
Merk
  1. Douwe Egberts (12)
Soort
  1. Cafitesse (9)
  2. Promesso (1)
Keurmerk
  1. UTZ Certificaat (2)

Cafitesse koffie

Foto-tabel Lijst

12 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

12 artikel(en)

Hoe makkelijk is koffiezetten eigenlijk? Nou, makkelijker als Cafitesse wordt het in ieder geval niet. Cafitesse staat voor heerlijke koffie, gebruikersgemak en efficiëntie. Precies datgene waar men naar zoekt. Het unieke zetproces zorgt ervoor dat de unieke aroma’s behouden blijven en dat u een heerlijk kopje koffie drinkt. Bovendien is gezellig babbelen bij de koffiemachine er niet meer bij voor uw personeel. Met een gemiddelde zetsnelheid van slechts vier seconden per kopje, zal de productiviteit binnen uw bedrijf omhoog schieten. 

Cafitesse - wat is dat eigenlijk? 

Cafitesse is eigenlijk hele sterke koffie – nog vele malen sterker dan espresso – die direct na het zetten luchtdicht verpakt en diepgevroren wordt. Zo blijven de heerlijke smaak en geur optimaal bewaard en dat proeft u!

Ons assortiment

Handdoekentoiletpapier biedt een uitgekiende selectie heerlijke Cafitesse koffiemelanges van uitzonderlijke kwaliteit. Voor een groter assortiment verwijzen wij u graag door naar Kantinewinkel.nl, onze webshop voor kantine-, keukenartikelen en facilitaire producten. Hier vindt u overigens ook een uitgebreid assortiment Cafitesse koffiemachines. Mocht u geïnteresseerd zijn, neem dan snel contact met ons op voor deskundig advies. 
 

DE Cafitesse koffie – Diepvrieskoffie om het warm van te krijgen

De Cafitesse 50 en 51 treffen we vaak aan in bedrijven, maar ook bij bijvoorbeeld lopende buffetten, wegrestaurants of zelfbedieningseetgelegenheden. Logisch: ze zijn heel compact en makkelijk overal neer te poten. Bovendien vergen ze weinig onderhoud en doen ze vliegensvlug wat ze horen te doen. Dat praktisch karakter van de Cafitesse 50 en 51 wordt ook doorgetrokken naar de vooraf verpakte melanges. Zo kan je steeds genieten van de beste en smeuïgste kopjes koffie, zonder al te veel tijd te moeten spenderen aan eigen mengcreaties. Handig, praktisch en gebruiksvriendelijk. Voor welke melange je best kiest? Dat hangt uiteraard af van je smaak. Startende met een korte introductie bespreken we uitbundig de aangeboden diepvrieskoffie voor de Cafitesse-reeks.

Cafitesse: what’s in a name?

Douwe Egberts Cafitesse, wie heeft er nog niet van gehoord? Voor zij die deze wonderbaarlijke koffiemachine al door en door kennen: lees gerust verder over de talloze mogelijkheden aan diepvrieskoffieverpakkingen. Voor zij die een en ander te weten willen komen: hieronder een korte introductie over de Douwe Egberts Cafitesse koffiemachine.

Opgenomen in ons assortiment zijn de Douwe Egberts Cafitesse 50 en 51, maar uiteraard is de reeks nog een pak uitgebreider dan dat. Het onderstaande assortiment aan Cafitesse koffie werkt dan ook perfect in combinatie met die andere Cafitesse koffiemachines. Waarom dan die abrupte keuze voor de Cafitesse 50 en 51? Eerst en vooral vanwege hun compact formaat. Dat compact formaat maakt hen vlot hanteerbaar en zorgt ervoor dat ze overal de meest heerlijke koffie weten te zetten. Maar bovenal – en heel goed aansluitend bij de visie van handdoekentoiletpapier.nl – omwille van hun hoge graad van kostenefficiëntie. Een zeer goede smaak, een uitgebreide keuze en een fijne prijs. Geschikt voor kleine gezelschappen (5-15 gebruikers of medewerkers) en een uitgiftetijd van slechts 9 seconden: dat is de Douwe Egberts Cafitesse 50 / 51 koffiemachine. Maar proef vooral zelf.

Benieuwd naar de beschikbare diepvrieskoffie voor de Cafitesse koffiemachines? Lees dan gerust verder en ga vooral zelf op zoek naar de heerlijkste melange.

Smooth Roast

De Smooth Roast Cafitesse koffie van Douwe Egberts is pure subtiliteit in een koffieblend. Deze blend combineert de verfijnde aroma’s van lichte geroosterde Arabica koffiebonen met de pittigheid van de Robusta bonen. Kenmerkend is zijn subtiele, soepele smaak en zijn verfijnd karakter. Deze melange is ideaal voor wie liever geen pittigheid wilt, maar een ronde en gebalanceerde smaak verkiest waarbij de kleinste Colombiaanse details nog steeds te merken zijn. Zijn licht geroosterde koffiebonen maken het de ideale melange voor een milde Lungo of een verfijnde Cappuccino. Om het plaatje helemaal compleet te maken: met een gemiddelde prijs van +/- 32,29 euro per 1000 ml* (incl. BTW) doen we het ruim 10 % beter dan de andere scherpste aanbieders op de online markt**. De meest verfijnde koffie aan de meest verfijnde prijzen, zoveel is duidelijk.

* Ter indicatie: 1.000 ml resulteert in ongeveer 192 kopjes heerlijke koffie
**Cijfergegevens: juli 2017

Medium Roast

Een enkel stapje pittiger dan de Smooth Roast? Dan komen we al snel uit bij de Medium Roast Cafitesse koffie van Douwe Egberts. Deze koffie heeft dezelfde oorsprong als die van de Smooth Roast, met als enige verschil dat het hierbij gaat om medium gebrande koffie. Het resultaat blijft verfijnd, maar is extra aromatisch en verrassend. Ook binnen deze categorie doen we het verrassend beter dan onze concurrenten, zeker op vlak van prijzen. Waar je voor de kleinste verpakking nog 31,04 euro /1000 ml (incl. BTW) moet ophoesten, is dat voor de grotere verpakking nog slechts 30,13 euro*. Ook hier doen we het beduidend beter dan andere online aanbieders.

*Cijfergegevens: juli 2017

Dark Roast

Mag dat zwarte godendrankje een absolute portie pittigheid bevatten? Dan is deze kruidige en sterke koffie een echte must-have. Deze sterk geroosterde Arabica en Robusta koffiebonen zorgen voor een intense afdronk met heerlijk geroosterde accenten. Alhoewel het productieproces voor dergelijke donkergebrande koffie uiteraard een stuk duurder is, hoef je dat bij ons al helemaal niet te merken, met dank aan onze steeds uiterst scherpe prijzen. Zoals altijd zijn wij ook hier een echte prijsvechter. Wist je trouwens dat heel wat andere online aanbieders de Douwe Egberts Cafitesse Dark Roast koffie zelfs niet eens opnemen in hun assortiment? Een echte zonde als je het ons vraagt.

Cafitesse Décafé

Bij ons blijft ook de uitvoering zonder cafeïne uiteraard nooit achterwege. Ideaal voor wie wenst te genieten van een heerlijke kop koffie zonder zich zorgen te moeten maken over zijn (dagelijkse) dosis cafeïne. Deze Décafé voor de Douwe Egberts Cafitesse weet bovendien eender wie te bekoren. Dat is dan ook de logica zelve: de verwijdering van cafeïne gaat immers niet gepaard met smaakverlies. Zijn fijne aromatische smaak en mild karakter is en blijft dan ook afkomstig van 100% pure Arabica koffiebonen. Dit uniek en ingewikkeld proces zorgt er natuurlijk voor dat de Douwe Egberts Cafitesse Décafé iets prijziger is dan zijn klassieke Smooth, Medium of Dark Roast varianten – maar de voordelen op vlak van gezondheid kunnen daar zeer sterk tegenop wegen.

Premium Prestige

Naast het onderscheid Dark, Medium en Smooth Roast Cafitesse koffie hebben we ook nog dit ‘buitenbeentje’. Een ‘buitenbeentje’ want de Premium Prestige verheft koffie tot ongeziene kwaliteit. Zijn Arabica bonen worden speciaal gezocht op de beste plantages in Colombia, Costa Rica, Brazilië en El Salvador. Verfijnd, mild en van uiterste kwaliteit – dat zijn de kernwoorden. Zijn uniek karakter maakt hem niet alleen geschikt voor een klassieke en milde Café Lungo, maar ook voor heel wat andere melkvariaties. Met de Premium Prestige kies je voor Premium koffie aan Discount prijzen. Het mag dan ook niet verbazen dat wij van handdoekentoiletpapier.nl ook deze Cafitesse koffievariant met alle trots opnemen in ons assortiment.

Cafe Milc voor de Douwe Egberts Cafitesse

Bij handdoekentoiletpapier.nl gaan we steeds een stapje verder en kiezen we resoluut voor het totaalpakket. Daarom hebben wij ook de Café Milc van Douwe Egberts voor u in de aanbieding. Zeg alvast niet gewoon koffiemelk tegen deze Café Milc. Deze koffiemelk is immers heel bijzonder: hij werd speciaal op de markt gebracht voor de Cafitesse koffiemachines. Als geen ander weet hij het beste uit de Cafitesse koffie naar voren te brengen. Zowel tijdens de ontwikkeling als tijdens de productie werden de master-blenders van Douwe Egberts nauw betrokken – zij zien er voortdurend op toe dat de Café Milc de hoge standaarden van Douwe Egberts eervol weet te verkondigen. De Café Milc tovert iedere Cafitesse koffie dan ook moeiteloos om tot een heerlijke melkcreatie. De Café Milc werd gemaakt van 100% halfvolle melk, dé garantie voor kwaliteit.

Nieuw: Douwe Egberts Cacao Fantasy

Misschien niet meteen wat je dacht aan te treffen op een overzichtspagina van Douwe Egberts Cafitesse koffie, maar volgens ons kon het echter toch niet ontbreken. De Douwe Egberts Cacao Fantasy mag dan wel geen echte koffiedrank zijn, toch weet ook de Cacao Fantasy het beste uit jouw Cafitesse koffiemachine naar voren te brengen. De Cacao Fantasy bevat naast 8% magere cacaopoeder immers ook hoogwaardig afgeroomde melk, room én suiker voor een heerlijk zoete ervaring. Het resultaat is een volle smaak, licht zoet en rijk van chocolade. En alhoewel hij de ideale basis vormt voor een heerlijke café choco (wie zei ook alweer dat hij niet thuishoorde in dit overzicht?) of een Wiener Melange – lusten wij hem ook perfect als gewone klassieke warme chocolademelk.

Krijg het warm van onze bevroren koffie

Bij onze Cafitesse koffie gaat het inderdaad om zogenaamde diepvrieskoffie. Een logische keuze die Douwe Egberts trouwens al in 1962 wist te maken. Dankzij deze bevroren koffie weten wij de houdbaarheid van de koffie drastisch te verlengen. Een langere houdbaarheid is uiteraard niet alleen belangrijk voor ons, maar ook voor de bedrijven en particulieren waar wij onze Cafitesse koffieproducten aan leveren. Belangrijk is alvast om te weten dat die verlengde houdbaarheid helemaal niet in smaakverlies resulteert. Hoe dat kan? Door de bijzondere manier waarop Douwe Egberts haar diepvrieskoffie maakt.

De diepvrieskoffie van Douwe Egberts wordt immers veel straffer gezet dan dat wij hem drinken (een espresso is er helemaal niks vergeleken mee). Die straffe koffie wordt dan meteen luchtdicht verpakt en diepgevroren. Zowel de geur als de smaak blijft zo optimaal behouden.

Waarom kiezen voor de Cafitesse koffie van Douwe Egberts? Niet alleen omwille van de verlengde houdbaarheid en het ultieme smaakbehoud. Dankzij de Cafitesse wordt de koffie immers altijd op de ideale en perfecte manier gezet, volgt het kopje heerlijke koffie steeds in een handomdraai, kan de koffie compact opgeslagen worden (het neemt slechts 8-9 % in van de klassieke opslagplaats) en vraagt het schoonmaken bijna geen werk.

Wij doen er een (koffie)schepje bovenop

Krijg je het al bijna warm van de bevroren Cafitesse koffie van Douwe Egberts? Dan doen we er met alle plezier nog een (koffie)schepje bovenop. Dankzij onze heerlijke service ben je immers altijd zeker van een ultieme houdbaarheid en versheid. De levering geschiedt immers via koelenveloppen én koelelementen, waarna de Cafitesse koffie na aflevering opnieuw gekoeld kan worden. Zo kan het product na ontvangst nog ettelijke weken bewaard blijven in de koelkast of in de koffiemachine zelf. Of hoe diepvrieskoffie bijna hartverwarmend weet te werken.