Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Bonen Koffie

Foto-tabel Lijst

8 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

8 artikel(en)

Het beste kopje koffie?

Het beste kopje koffiezet u met goede koffiebonen en u heeft zelf invloed op de maling van de bonen. Handdoekentoiletpapier.nl biedt u een uitgebreid assortiment hoge kwaliteit koffiebonen van diverse betrouwbare merken als Douwe Egberts, Café Auberge en Kimbo. Kies bijvoorbeeld voor Cafe Auberge’s Excellent of Douwe Egberts’ Medium Roast. Liever een pittiger kopje koffie? Dan zijn de Dark Roasts van Cafe Auberge of DE een goede keuze. Onze selectie koffiebonen zijn geselecteerd op kwaliteit en smaak.

Koffieweetjes

Koffiebonen zijn de volgroeide zaadjes van de vrucht van de koffieplant. De zaadjes duwen tegen elkaar tijdens het rijpingsproces en hierdoor ontstaat het streepje in het midden van de boon. Er zijn een heleboel verschillende koffieplanten, maar de Arabica en Robusta zijn verreweg de twee meest bekende. Arabica-bonen geven een heerlijk zachte, aromatische smaak, terwijl de Robusta-bonen ietwat pittiger en meer bitter smaken. Ook bevat de Arbica-boon minder cafeïne. De duurste van de twee is de Arabica. Deze groeit namelijk in hoger gelegen gebieden rond de evenaar. Op deze plek groeien de planten langzamer, dus kost het meer tijd ze te verzorgen. Na het plukken en drogen van de koffiebonen worden ze geroosterd. Dit gebeurt in een koffiebranderij en na het roosteren worden er heerlijke blends gemaakt van de Arabica- en Robusta-bonen.

Andere soorten Koffie

Naast de bekende bonenkoffie beschikt handoekentoiletpapier.nl over een zeer rijk assortiment aan koffie producten. Op de koffie pagina zijn alle soorten te bewonderen. Van het makkelijk klaar te zetten bakje instantkoffie uitermate geschikt voor bedrijven waar de koffie consumptie laag ligt. Tot freshbrew koffie voor de grotere bedrijven die gebruik maken van freshbrew koffiemachines voor de heavy users.

Handoekenentoiletpapier

Wij zijn trots dat we door onze klanten beloond worden met een 8,5 op Kiyoh. Enthousiast geworden? Registreer nu gratis uw account en bestel vandaag nog een lekker bakje koffie.