Onze andere webshops

Koffie

Foto-tabel Lijst

1-12 of 50

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Foto-tabel Lijst

1-12 of 50

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Koffiemachines kopen bij 4UStore

Koffiemachines vormen een onmisbaar accessoire voor iedere onderneming. Ze zijn ideaal om klanten te verwennen en in de tussentijd ook even een laagdrempelig babbeltje te slaan. Niet voor niets houden verkopers van de koffiemachine. Toch is het ook intern een absolute meerwaarde. Voor personeelsleden is een espresso koffiemachine immers een ideale toevoeging voor een geslaagde werkdag. Bij 4Ustore vind je niet alleen espresso koffiemachines of koffiemachines voor de Douwe Egberts koffie, maar ook de bijhorende reinigingsmiddelen. Zoals steeds kan je jouw koffiemachines extra voordelig kopen en geniet je van onze handige staffelkorting.

Koffiemachine online kopen? Hier moet je op letten

De keuze voor een geschikte koffiemachine is lang niet altijd eenvoudig. Verschillende factoren spelen dan ook een rol. In de eerste plaats is er bijvoorbeeld de capaciteit. Een espresso koffiemachine met telkens opnieuw te vervangen koffiepads is misschien geschikt in een wachtruimte met enkele bezoekers, maar niet voor een grootbedrijf. In dit geval kies je bijvoorbeeld beter voor de Promesso Douwe Egberts koffie machines. Dit is een koffiemachine met een capaciteit van enkele tientallen medewerkers. Let hiernaast ook steeds op de aansluiting van jouw espresso koffiemachine. Zo kan je espresso koffiemachines kopen met of zonder watertank. Een koffiemachine met klassieke wateraanvoer is natuurlijk een stuk eenvoudiger, maar dan moet er wel zo’n wateraansluiting beschikbaar zijn.

Meer dan alleen espresso koffiemachines

Naast onze espresso koffiemachines bieden wij ook de zogenoemde Promesso Douwe Egberts koffie machines aan. Het gaat om machines met een geweldig design en dit geheel gebruiksvriendelijk ontworpen. Net zoals de espresso koffiemachines schenken ze ons heerlijke koffie, maar hiernaast kan je des te eenvoudiger de koffie naar jouw hand zetten. Terwijl de espresso koffiemachine ideaal is voor een wachtruimte, zien we de Promesso Douwe Egberts koffie machines vooral verschijnen in luxueuzere zaken.

Tot slot bieden wij ook alle noodzakelijke reinigingsmiddelen aan voor de door ons verkochte Promesso- en espresso koffiemachines. Denk onder andere aan de Espresso reinigingstabletten, het oplosmiddel voor aanslag in espresso koffiemachines en ontkalkingsmiddelen.

Andere kantine artikelen bij 4UStore

Buiten deze handige koffieapparaten en bijbehorende koffiebonen etc. verkopen wij natuurlijk nog veel producten voor in de kantine. Denk hierbij bijvoorbeeld aan thee en overheerlijke chocolademelk. Neem een kijkje in ons kantine assortiment en kijk wat wij je kunnen bieden!